Olen syntynyt lokakuussa 10.10.1945 Vetelissä.

Vuonna 1946 tullut Helsinkiin nukkunut junassa tavarahyllyllä Invalidisäätiön sairaalaan leikkattavaksi.

Vuosina 1953-1960 "Kulalle" Raajarikkoisten koulusäätiön  sisäoppilaitokseen jossa kävin kansa- ja kansalaiskoulun.

Vuonna 1961-64 olin Invaliidisäätiön ammattikoulussa "sätkälle"  vaatturinlinjalle sisäoppilaitos myös.

Ensimmäinen työpaikkani ammattikoulun jälkeen 1964 oli Sotilaspukimo So-mi Oy työpaikan lopetettua toimintansa menin 1969 Stockmannin Oy:n palvelukseen  josta siirryin  1974 Akateemisen Kirjakaupan konttoriin. Stockmannilla ollessa aloin toimia aktiivisesti ammattiyhdistysliikkeessä ja vuonna 1980 lähdin unelman perään Sos.dem. Nuorison Keskusliittoon jossa olin noin vuoden verran sieltä edelleen Työväen Sivistysliittoon TSL ry ja viimeiseksi työpaikakseni jäi Lomakotien Liitto ry josta jäin 1994 työkyvyttömyyseläkkeelle.

Olen käynyt koulujen lisäksi mielettömään määrän erilaisia kursseja! Eläkkeelle pääsy on minulle ollut  mahdollisuus tehdä sellaisia asioita joita työn ohella harrastin nyt saatoin heittäytyä järjestöelämään ja puoluetoimintaan oikein täysipäiväisesti. 1994 -  alkaen rikos- ja riita-asioiden vapaaehtoisenasovittelijana Helsingin kaupungin sovittelutoiminnan alaisuudessa, 1996 - 2008  Helsingin käräjäoikeuden lautamiehenä.

Rakkaita harrastuksia on ollut jousiammunta, tällä hetkellä kuntouintia, pyörätuolisulkapalloa, Maailman mittainen ry:n puheenjohtaja yhdistys tekee kehitysyhteistyötä Bangladeshissa siellä on kolmas vammaistenlasten kouluprojekti menossa. 

Mottoni on "kurssi läpi elämän" ja toinen "nokka kohti uusia seikkailuja" ja että "kyllä se tuokin oppii vielä hiljaa kävelemään" ja inhoan negatiivisia ihmisiä.

Asun Helsingin Vuosaaressa