Matkakuume alkanut.....

Aluksi on pakko kertoa, että en ole saanut ikinä aikaisemmin niin tehokkaita lääkkeitä, kun nyt keuhkoputken tulehdukseen. Tauti on lähes poissa - vielä vähän yskittää, muuten kaikki hyvin.... tämä tarkoittaa, että matkavalmistelut ovat alkaneet. Olohuone ja keittiö on tavaroita levällään odottamassa valintaa mitkä mahtuu mukaan. Omistan kuitenkin suhteellisen pienen matkalaukun johon ei oikeasti mahdu, kuin maksimissaan 20 kiloa. Olen tehnyt jo vaatteiden värivalinnat, niin että tarvitsen mahdollisimman vähän mukaan. Lämpöisessä tärkeimmät on uikkarit, kesähousut ja t-paitoja .... löysin tänään kirpparilta sellaisen ihanan vihreäraitaisen marimekon yöpaita/oloasun jolla on kiva hiippailla asunnolla ilta-aikaan jos vaikka joskus tulee vähän viileää. Tarkenee parvekkeella vaikka chattailla maailman ääriin rakkaalle ystävälle? Villasukat mukaan (olen huomannut, että joka matkalla ovat aivan ehdottomat). Viimeksi Fuengirolasta en löytänyt mistään kaupasta sellaista murukahvia mitä juon, niin tai löysin yhdestä jossa se oli sairaan kallista, niin sitä tietty mukaan.

Haikeutta ilmassa.....

Haikeutta siitä, kun tällä hetkellä tahtoisin mennä ihan toiseen maahan kuin mihin olen menossa. Ehkä joskus unelmat toteutuu tai sitten ei? Elämässä ei saa kaikkea mitä haluaisi. Tästä syystä varmaan en ole tätä matkaa vielä kovasti jännittänyt, mutta nyt on enää kaksi kokonaista yötä jäljellä.

Maailman mittainen ry

Uusi yhdistys on syntymässä ja siitä enempi, kun rekisteri yms. asiat ovat kunnossa... liittyy kuitenkin kansainvälisyyteen, vammaisuuteen, kehitysyhteistyöhön. luottamukseen, hyvään ystävyyteen.... ystävyys on maailman tärkein asia.  Tähän liittyy myös uusi käytettyjen lastenvaatteiden puoti joka on avattu Arabian kauppakeskuksen läheisyydessä Pieni Ihminen. Tutustumisen arvoinen puoti jossa myydään hyväkuntoisia ja laadukkaita käytettyjä lasten vaatteita. Lisätietoa löytyy tuosta linkistä.