Lähdettiin naapurin kanssa kävelyllä Vuosaaren Uutelaan tosin menimme autolla lähemmäksi jotta päästään metsään. Oli aivan älyttömästi ihmisiä liikkeellä sekä veneen vesille laittajia näytti riittävän osa ehkä vielä kunnosti "aarteitaan". Kahvila Kampela oli auki ja aivan täysi emme jääneet odottamaan, että mahduttaisiin. Ajelimme ohi ja lähdimme kävelemään luontopolkua joka kulkee aivan merenrantaa pitkin metsän tuntumassa. Ohitimme Liina Longin entisen Miina Äkkijyrkän lehmät jotka olivat juuri päässeet laitumelle juoksivat ja pomppivat häntä suorana vapaudessa. Hevosia oli myös ulkosalla kissoja ja koiria nähtiin laitan muutaman kuvan mitä retkellämme nähtiin.

518948.jpg

Karua rantamaisemaa!

518950.jpg

Miinan peltilehmiä!

518957.jpg

Oikeita lehmiä!

518954.jpg

Hevosia syömässä!

Minusta on ihanaa, että Helsingissä on mahdollisuus nähdä maalaismaiseman fiilistä, siis oikeita lehmiä ja hevosia aidosti haisi myös lehmänpaska. Olen aina ihmetellyt sitä, kun tiedän olevan joukon sellaisia ihmisiä Vuosaaressa jotka yrittävät kaikin keinoin häätää Miinaa ja eläimiä pois Uutelasta, että miksi ihmeessä? Olen joka kesä käynyt silloin tällöin ulkoilemassa lähistöllä tulee sellainen ihana kuva maalaiselämästä ja herättää muistoja omasta kodista jossa oli lehmiä ja hevonen. Niin tänäänkin sai meidät keskustelemaan lapsuudesta ja siitä millaista oli maalla.

Kävelyretken päätteeksi joimme murukahvit naapurin parvekkeella samalla ulkoilutimme kahta kissaa parvekkeella, siis Tofua ja Pepeä. Tofu kurkki koko ajan reunan yli valmiina uhmaamaan maailmaa olisi varmaan ottanut ritolat jos emme olisi olleet valjaiden toisessa päässä kiini. Pepe oikeastaan halusikin toiseen suuntaan, siis sisälle takaisin.

Oli taas mukava päivä ja näitä lämpöisiä päiviä lisää tänne näin! Heippa.