Nyt oli pakko laittaa tuo blogin tunnusruusu tuohon kuvaan ja kun klikkaat kuvaa, niin soi Tapion Heinosen esittämä "Yksi ruusu on kasvanut laaksossa" - videon kuvitukseen käytetty ottamaani kuvaa mutta unohdettu kysyä lupa.  Tapio Heinonen - on suosikkilaulajani joten..... 

Eduskuntavaalit 

Olen liikkuvassa vaalitoimikunnassa joka kiertää laitoksia kuten vanhusten palvelutaloja, sairaaloita ja kuntoutuskeskuksia yms.  Se on mielenkiintoista työtä ja meillä on hyvä porukka tällä kertaa. Aina ei ole ollut, kun kuusi entuudestaan tuntematonta ihmistä pannaan muutamaksi päiväksi tekemään ryhmätyötä keskenään. 

Oma ääni on annettu eilen Vuosaaren postissa.... äänestyskopit oli kyllä laitettu liian ahtaaseen paikkaan, kun seurasin erästä rouvaa rollaattorin kanssa, niin ei tiennyt miten päin sinne koppiin menee no peruuttamalla pääsi, mutta rollaattori jäi sitten koppien väliin joten viereisen kopin ihminen ei päässyt ulos... muuten hyvä esteetön paikka kun ajatus menisi ihan perille asti..... lyhytkasvuisten,  pyörätuolinkäyttäjillä ja avustajan kanssa ei niihin koppeihin ollut mitään asiaa.. no, ehkä ohjaavat johonkin toiseen paikkaan....?

Vaalitilanne on kyllä kutkuttava, koska jännitystä siitä mikä on suurin puolue riittää ihan vaalipäivään asti. Laitoksissa huomasi, että paikalliset ehdokkaat eivät olleet juuri vaivaituneet niissä käymään tai edes toimittamaan esitteitään.... televisiomainokset kyllä oli hallussa.... ihmisten oli vähän vaikea ymmärtää, että ei voi jotain tv-naamaa äänestää, kun se ei ole tässä vaalipiirissä ehdokkaana....!

Oikein ihanaa aurinkoista lauantaipäivää teille kaikille!