Kummasti aamuisin nukuttaa pitkään. Taas hurahti yhdeksään asti ennätin juuri ja juuri juoda aamukahvit, kun sain puhelinsoiton jonka seurauksena sitten olinkin netissä nenä kiinni melkein puoleen päivään. Tuli jo kiire suihkuun, kun iltapäivällä piti olla Myllypuron sairaalassa fysioterapeutin luona väliaikatutkailussa. Ennätin sentäs sekä ihan hyvällä mielellä kun oli voimat käsiin lisääntyneet. Jatkossa jatkan sitten ryhmäjumppaa Vuosaaressa.  Pois lähtiessä oli vähän hankaluuksia, kun joku vähemmän fiksu oli ajanut autonsa aivan kiini kuskinpuolelle. Tarkoitti sitä, että minähän en siitä mahtunut kuskin paikalle. Vähän aikaa siinä pähkäilin, että mitäs nyt????? Taisin vähän noituakin kuskin maanrakoseen!!!! Onneksi oikealla puolella ei ollut ketään joten ei kun siitä eteen istumaan ja sain hivutettua koipeni jotenkin sinne kuskin puolelle ilman, että tekonivelet irtosi pääsin lähtemään.

Vieläkin sapettaa, kun ihmiset eivät ymmärrä sitä että kun on invalappu ikkunassa, niin se tarkoittaa että oven pitäisi aueta kunnolla päästäkseen autoonsa. Toivottavasti siperia opettaa sitäkin kuskia joskus tietysti ongelma on myös vähän isommilla ihmisillä, että eivät kymmenen sentin rakosesta pääse luikertelemaan, vaikka kaikki osat liikkuisi ihan normaalisti.

Sieltä ajelin Columbukseen Vuosaareen ruokaostoksille auton perästä sain vetokärryn nostettua jo täynnä tavaroita!!! Nyt olen yrittänyt saada itselleni allasryhmää jostakin, että saisi lihaksia kuntoon?  Ei ole vielä tullut vastausta tarvii varmaan huomenna vielä soitella perään.....???

Tässäpä tämänpäivän seikkaulut, heippa!