Aamulla lähdin salarakkaiden kukkia kastelemaan, kun ovat reissun päällä. Just just pääsin kiipeämään rappuset sisälle, kun mäki oli oli tosi liukas. Hiekanmuruja ei näkynyt missään? Sain kukat kasteltua ja katsottua, että kaikki asiat olivat paikallaan. jatkoin matkaa toiseen osoitteeseen tapaamaan veljentyttöä sekä heidän pikkuistaan. Tapaaminen oli Korson asukaspuistossa. Siellä näytti olevan kova vilske, kun pieniä oli vanhempineen viettämässä leikki/ulkoilupäivää. Nauratti kun pikkuinen Vilho poika halusi tulla syliin, vaikka ei oltu ikinä aikaisemmin tavattu. Reipas kaveri ikää vähän yli vuoden. Syötiin grillimakkaraa ja kahvit + laskiaispullan kanssa maistui oikein hyvälle.

Illansuussa olin naapurissa tekemässä kauppoja arabian maisemasarjan astitoista. Naapuri halusi päästä niistä eroon ja minua kiinnostaa kaikki sininen. Sitä sarjaa mulla on ennestään muutama lautanen ja nyt sain oikein monta osaa lisää.

Loppuaika onkin sitten mennyt facebookin sivuilla pyöriessä ja on mulla jo kahdeksan kaveriakin. Vielä on vähän epäselvää mitä kaikkea siellä voi tehdä? Nyt lähden murukahvin keittoon, heippa.