Aamuvalkeni aurinkoisena näytti, että yöllä oli satanut vettä. Lähdin aamupäivällä uimaan Vuosaaren uimahalliin sain melkein viimeisen avaimen ajattelin, että nyt tuli huono aika mutta mahduin kuitenkin hyvin, vaikka väkeä oli paljon. Uinnin jälkeen oli aivan hirmunälkä joten jäin Merivuokkoon syömään (uimahallin kahvila) hernekeittoa ja pannaria. Oli suuret annokset tulin aivan liian täyteen, sain asiakaskortin että joka kymmenes annos on ilmainen. Täytyy varmaan jäädä toistekin syömään hinta ja laatusuhde oli aivan paikallaan.

Illansuussa minulla oli kaksi sovittelua jotka kumpikin päättyivät hyvin. Sovittelun rikkaus on mielestäni siinä, että ei koskaan tiedä minkalaisia ihmisiä kohtaa. Aina tulee hyvä mieli kun ihmiset pääsevät sovintoon on aidosti voinut auttaa ihmisiä.

Äiti soitteli kun MTV3:n Salatut Elämät loppui ja tänään häntä nauratti, niin ettei meinannut saada mitään sanotuksi. Kertoi kuitenkin, että oli käynyt lenkillä kiertänyt talon ympäri ja kuunnelut levyjä. Tästä muistui mieleeni, että täytyis löytää jostain Henry Theelin musiikkia muutama päivä sitten hän muisteli, että tykkää hänen lauluistaan.

Eipä tänään muuta, heippa.