Tänään oli iltapäivällä vammaisneuvoston ja vammaisjärjestöjen yhteiskokous jossa tarkoituksena oli saada eväitä Helsingin kaupungin vammaispoliittiselle ohjelmalle. Eväitä tuli vähän etupäässä esteettömyyteen aika henkilökohtaisia asioita. Olisin toivonut, että vammaisjärjestöissä näköala olisi laajempi, ehkä ei oltu tarpeeksi hyvin informoitu etukäteen mikä tapaamisen tarkoitus oikein oli. Minusta täytyisi nähdä ohi oman vammaryhmän laajemmin jotta olisi hyötyä tulevaisuudessa,  kun tehdään kaikille sopivaa kaupunkia. Ehkä niitä ajatuksia tulee vielä. . . . .

Salarakkaan isi soitteli ja kertoi, että kuvat eivät olleet levyllä. Luulin, että tonttujen kuvat CD:lle olivat menneet mutta, kun en ole ekspertti kuvankäsittelyssä, niin eipä sitten kaikki olleetkaan tallentuneet levylle. No, nyt on uusi levy tehty ja kuvat lähetetty sähköpostin välityksellä toivottavasti sähköposti ei ole tukossa oli niitä sen verran monta.

Äiti soitteli myös hän oli tänään käynyt kaksi kertaa Keuruulla hampaiden pohjauksen kanssa ja nyt on hampaat suussa eikä paina mistään. Hän tuntui olevan tohkeissaan koska samanpäivän aikaan kaksi käyntiä Keuruulla on jo hänelle aika paljon ja huomen aamulla menee päiväkeskukseen saunomaan ja tapaamaan muita "mummoja ja pappoja".

Tässä kaikki tänään, heippa.