Tänään olin käräjillä lautamiehen ominaisuudessa, kun tulin kotiin vastapainoksi katselin saippuasarjoja telkkarista. Jotenkin pää täytyy tyhjentää vieraiden ihmisten ongelmista.  Nyt toimii nettikin joten valtakunnassa taas kaikki hyvin.

Paitsi, että nyt valitan on nimittäin vasemman jalan polvi suuttunut jostakin, että jo tuppaa kävelyä haittaavan eikä tietty tykännyt tänään pitkään istumisesta yhtään. On se ilmotellut itsestään jo viikon verran.  Mietinkin, että tarttisko sitä käydä lääkärille näyttämässä vai kokeiliskos omia konsteja ensin. Viikonloppuna olisi mökkeröllä käynti joten taidan odotella vielä - onhan mulla toinenkin siniturkoosikyynärsauva avuksi jos ei päällensä ota. Huomiseksi ei ole sovittua menoa joten lääkärillekin joutaisi..... ? Jätän asian huomisen murheeksi, että mitä teen.

Sydänystävä soitteli on tullut reissusta jälleen kotimaahan saatiin päivitettyä kuulumiset. Salarakkaiden isi soitteli myös, koska olin tarjoutunut leikkimään, niin myöhään joten "salarakkailla" oli jo muuta ohjelmaa. Sain muuten tehtävän, että "salarakkaalle" tarttis löytää pienet luistimet kokoa 26-28 kirpparilta (oli kuulemma sanonut, että jos Leena löytäisi) sehän on minulle kunnia asia jos vain kohdalle sattuu, tietoja asian tiimoilta otetaan vastaan.

Eipä tällä kertaa muuta lähden huilauttamaan polvea, heippa.