Kuva lumisesta metsästä otettu viime tammikuussa Kotorannasta!

Vuosi on alkanut toiminnallisissa merkeissä. Kuntojutut alkanut, siis uinti ja allasjumppa. Loppiaisena kävin tosi pitkällä kävelylenkillä Vuosaaren meranranta maisemissa ja pakko myöntää, että sauvakävely oli toisinpaikoin todella haasteellista. Kävelytiet kuuluu ryhmään, että "ei talvi kunnossapitoa", niin tie muodostuu siitä, kun siellä kuitenkin käydään, niin polku tulee lopulta hyvin kapeaksi. Sitä kun sitten yritin kyynärsauvojen kanssa lähdin etenemään, niin välillä sauva osui pehmeään lumneen ja hups, nyt se upposi todella syvälle. No hiljaisella vauhdilla pääsin kuitenkin Villa Ullaksen kahvilaan juomaan todella hyvät kahvit tuoreen pullan kanssa. Kotimatkalla valitsin sellaisen polun jonka päässä tiesin, että hankaluuksia on, mutta en tiennyt että tällä kertoo putous jalkakäytävälle oli lähes metrin mittainen. Voi vähän aikaa mennä, että kävelen juuri siitä kohdasta... vaikka rakastan vaarallistä elämää, niin.....!!!!!

Chattilinjat ovat auki Bangladeshiin olleet hyvin tiukkaan ja eilinen päivä meni siihen, että yrittettiin saada skypeä ja facebookin uutta livepuhelinta toimimaan. Lopulta se onnistui Fatah:n kanssa, mutta Sherajulin konetta ei vielä ole trimmattu, mutta lähiaikoina sekin tapahtuu.... Kävin ostamassa itselleni uuden Web-kameran, kun toisen läppärin kamera on jostain syystä sanonut työsuhteensa irti ja toisessa vehkeessä sitä ei ole koskaan ollutkaan. Mutta nyt on hyvä - taitaa näyttää vähän liiankin tarkasti....!!!

Pakko myöntää, että Facebook on imaissut minut - ystäviä on ympäri maailman todella kivoja ihmisiä.... maailma on käynyt todella pieneksi. Ihmiset miettii samoja asioita asuivat he sitten missä maailman kolkassa tahansa. Ilmasto vaihtelee, toisilla on kuumaa, toisilla vähän viileämpää ja meillä on ennätys lunta tänä vuonna!!!! Vammaisten ihmisten ihmisoikeuksia poljetaan jokaisessa maassa..... joten vammaisjärjestöillä on vielä paljon tehtävää!!! Olen onnellinen, että olen syntynyt suomeen, koska meillä sentään tunnustetaan vammaisten henkilöiden oikeudet, vaikka puutteita suhteessa normaaliväestöön on tosin vielä paljon!

Ilmaston kyllä vaihtaisin - rakastan sen verran aurinkoa ja lämmintä, mutta kaikkea ei voi saada..... ehkä pääsen vielä käymään jossakin todella lämpöisessä maassa.... pakkanen onneksi on laskenut joten nyt voi ulkona, että ei heti jäädy..... mutta lumiesteet onkin sitten jo toinen juttu, perkele en paremmin sano!!!!

Pitäkää huoli toisistanne, heippa!