Auton nokka lähtee kohta puoliin kohti leikkipaikkaa! Jee!!!! Jotain vaihtelua ja hetkeksi unohdusta ikävistä asioista joille ei kuitenkaan mitään mahda. Rusinoita tuliaisiksi tällä kertaa.

Eilinen lotto arvonta - aluksi tuli omia numeroita muutama peräkkäin (koska muistan ne kaikki ulkoa) alkoi jo aistit heräämään, mutta sitten se lässähti. Lopullinen tulos neljä + lisänumero voittoa tuli 12.30 € onhan sekin kotiinpäin, niin ja eihän tuolla lisänumerolla ole mitään merkitystä noin pienessä voitossa, harmi kun ei ollut noiden neljän lisäksi!!!

Jatkoa kello 13.30

Leikit on leikitty tällä erää, paikalla oli myös sukulaistytön uusi poikaystävä kyläilemässä joka piti käydä katsomassa ja myös hyväksi havaittu. Ehdittiin siinä vähän leikkiä myös kuten Peppi Pitkätossu -peli, nalle palapeli puinen johon pienempi pikkusisko tykästyi kovasti. "Miehet" rakenteli sellaista ihmeellistä josta minä en ymmärtänyt mitään. Rakennustarvikkeissa oli mangneetit jotka tarttuivat toisiinsa näytti hyvin mielenkiintoiselle. Oli piristävä poikkeus tälle päivälle, vaikka tuo ilma ei suosinut minkaanlaista ulkoilujuttua.

IMG_3745.jpg

Pienet sormet leikkivät nalle palapelillä!