Tänään sitten on saatu vettä taas monen päivän edestä. Olenpa surfaillut www.huuto.net sivuilla tehnyt jopa tarjouksen yhdestä Nanny Stillin suunnittelemasta Grapponia maljasta. Nimittäin minulla ennestää sitä sarjaa olisi upeaa jos saisi lisää. Laitoin itseltäni myytäväksi atk-apupöydän toivottavasti joku huolii, niin saa nurkista pois.

Nyt on sitten huolettu vaatteita löysin erään tilkkutyön joka on ollut melkein unohdettuna vähän sitä tuossa ompelin, mutta kun sormet ovat saaneet vanhuuden vaivoja niin ei juuri monta lappua voi tehdä, särkee niin vietävästi.

Äidin kanssa juttelin päivällä hän ei ollut oikein tyytyväinen ruokaan jota päiväkeskuksesta oli tuotu kertoi että, "aivan yökötti  ja jälkiruokakaan ei ollut riisipuuroa vaan jotain imelää lötköä" menivät sitten bioastiaan. Onneksi oli pyytänyt Pentti veljeä tuomaan savusilakoita ja viiliä niin ei tarvinnut olla nälässä. Minkähän takia laitosruokaa ei sitten saada hyvänmakuiseksi?

Äiti on muistanut kutsua syntymäpäiville entisen naapurin Sahrajärveltä oli yöllä ollut hereillä ja miettinyt asiaa. Toivottavasti Liisa on tavoittanut, että kutsu ehtii perille.

Täytyy mennä jännäämään miten käy Suomi-Ruotsi ottelussa? Heippa.