Näin tänään päivällä enkeleitä ja iltapäivällä joulupukin. Olin Korson kirkossa "salarakkaiden" perheen kanssa perhekirkossa ja salarakas kuvaelman yksi monista enkeleistä kyllä oli suloinen näky kun isin sylissä valkoiset siivet levällään tämä pikkuenkeli istuskeli kuvaelmaa odottaessa tuli vähän aika pitkäksi onneksi isin taskusta löytyi rusinapaketti jolla oli hyvin rauhoittava vaikutus. Kirkonmenot oli sopivat pituiset joten pienimmätkään eivät pitkästyneet olemaan suurin piirtein paikallaan.

Kirkosta mentiin sitten "salarakkaan" perheen luokse pienempi nukahti autoon ja minä nukutin päiväkahvin jälkeen "enkelin". Sauna lämpesi sillä täytyyhän jouluna olla joulusauna joten "enkeli" heti herättyään pääsi isin ja äidin kanssa löylyihin aluksi tuntui, että vastahakoisesti mutta siihen vaivaan auttoi "muumilimu". Heräsi päiväuniltaan myös pienempi "tonttu" kohta kutsuttiin pöytään syömään jouluruokaa ja kylläpä kinkku,  perunalaatikko, porkkanalaatikko ja muut lisukkeet maistuivat oikein hyvälle. Jälkiruuan jälkeen perheen isi lähti viemään roskia ulos ja viipyi ihmeen kauan reissulla sillä joulupukki ennätti käydä tuomassa lahjoja. Pikkuneidin alaleuka alkoi väpättämään ja "enkeli" oli myös hyvin lyhyt sanainen eikä laulua meinannut tulla millään. Laulettiin kuitenkin joulupukille - hänellä oli jo hirmu kiire toiseen paikkaan.

Olin minäkin ollut sen verran kiltti, että ensivuoden allakka tuli jossa on "salarakkaiden" kuvia vuoden jokaiselle kuukaudelle, sitä minä olin salaa toivonut sillä niin tarpeellinen vekotin se on. Näytti muutenkin, että lahjaksi tuli aivan hirveästi kirjoja, lumikelkka, pölynimuri, silitysrauta, helmitaulu, autoratamatto ja monta joka jäi varmasti mainitsematta. Aika alkoi jo olla niin paljon, että tilasin itselleni taksin ja lähdin kohti Vuosaarta jotta pikkuväki pääsee nukkumaan kun lähtevät oikeaan mummolaan huomenna varhain, toivon oikein turvallista matkaa.

Tänään oli tämän vuoden ihanin joulu ja tulee se joulu taas ensivuonnakin.