Uimaan aamupäivällä kyllä oli nautinnollista vedellä kilometrin matka lisäksi vielä pulahdus porealtaaseen hieromavehkeisiin voiko enää parempaa olla. Kävin asioilla Columbuksessa kaupoissa ja sorruin syömään "roskaruokaa" Hessburgerissa. Pyörin vaateliikkeissä vähän aikaa, mutta ei oikein sopivaa minun makuun löytynyt joten jätin sen asian sillensä. Tiimarista kävin hakemassa lyhtyvehkeitä olen jo maalannut aika läjän pilttipurkkeja, mutta koristeluun jotain kivaa löysin. Olin ajatellut tehdä koristeluhommaa salarakkaiden kanssa, mutta on niin piikkistä hommaa rautalangoista vääntää joten taidan tehdä valmiiksi, ettei pienet sormet saa haavoja eikä tule muutakaan vahinkoa.

Soittelin äidille myös, hän oli ollut huonovointinen aamulla. Kertoi, että kotiapujen pomo tuli aamulla laittamaan aamiaista  hän oli odotellut ja alkanut itse laitella puuroa mikroon, kun ei alkanut kuulua puuronlämmittäjää. Mikro oli temppuillut eikä lähtenyt käyntiin - siis ei myöskään kotiavun kokeillessa, mutta äiti oli itse mennyt uudestaan nappuloimaan, niin johan oli vehe lähtenyt käyntiin. Äiti kertoi, että on tilattu lääkäri uudestaan, kun ei ollut ehtinyt puhua kaikkia asioita joita olisi ollut tarvis.  Vahinko kun me lapset asutaan, niin etäällä että kellään ei ollut mahdollisuutta mennä sinne hänen tuekseen.

Hänellä oli "profesoriyskää" nimittäin Suur Keuruun Sanomissa oli hänen kirjoittama loru vanhusten kohtelusta. Aikamoinen äiti minulla, kun vielä 86 vuotiaana ottaa kantaa asioihin ja saa sen vielä lehteen. Hyvä äiti, koskaan ei ole turhaa vaikuttamisen paikkaa jos katsoo, että parannettavaa olisi.

Loppupäivä menee laitellessa vaatteita matkalaukkuun, nimittäin huomen aamulla kutsuu Kuopio lähtö kotoa 4.50 Hmpk (matkapalvelukeskus) noutaa. Osallistun XIV valtakunnalliseen sovitteluseminaariin jonka nimenä on on "Sovittelu tuli jäädäkseen" - joten taas uutta oppimaan.

Tämänpäiväiset tässä, heippa.