Eilinen Budhan -temppeli vierailu jäi mietityttämään, että miten temppeliin pääsee liikuntaesteiset....???? Katsokaa itse ihan, kuin esteettömyys ajatus olisi jäänyt puolitiehen....???

Pääsisäänkäynnin jyrkät portaa, onneksi on kaide!

Rakennuksen takana on loistava luiska!

Kurkistin ovesta sisään johon luiska johtaa..... yllätys, yllätys siellä onkin sitten portaita jotka todennäköisesti johtaa hissille, koska sellaisen siellä näin. Mitenkähän tämän talon suunnittelija on ajatellut, tämän "miten pääsee hissille?"

Liikuntaesteiseltä jää tämä patsas näkemättä ja jos se on vielä oma uskontosi ja asut espanjassa, niin tarvii varmaan olla oma budhan kuva kotinurkassa????

Fuengirolaa mainostetaan hyvin esteettömänä paikkana, mutta olen kyllä asiasta eri mieltä. Rantakadulla kyllä pääsee, mutta jos asut täällä monta kuukautta, niin tylsäksi elämä käy jos vain kelailet rantakatua edestakaisin.... kaupungilla katujen ylityskohdat ovat joskus suorastaan huvittavan näköisiä, kun se loivennus menee kohti seinään eikä ola tarpeeksi tasaista, että siitä pääsisi ainakaan kovin itsenäisesti kääntymään..... siis, ajatus hyvä mutta toteutus on hanurista!

Jalkakäytävällä on vaikka minkalaista estettä, jos ei ole vallan jonkun kahvilaa, niin jalkakäytävä on istutettu puita silleen, ettei tiedä mistä puolelta ohittaa...??? Kaduilla on metalliputkia pystyssä suojatien kohdalla jos et katso koko ajan jalkoihisi, niin täräytät jalkasi suoraan metalliputkeen. Sen tietää, että kumpaan sattuu enemmän...? Näkövammaisia ei ole ajateltu lainkaan ehkä sen vuoksi en ole nähnyt ketään itsenäisesti liikkuvaa näkövammaista....?????

Jos ei muuta estettä, niin ehkä satut astumaan koiran paskaan koska ei ole kovin tavallista, että jätökset korjataan...??? Liikenteessä ollaan hyvin kohteliaita, kun työnnän kyynärsauvan näkyviin, niin autot pysähtyy suojatien eteen ja siitä olen kiitollinen, muuten vilkkaan kadun ylitys olisi hankalaa.

Loppukevennys tulee tässä, uima-altaalla kuultua! Viikonloppuisin, kun tulee uudet matkalaiset, niin meno on välillä hyvin äänekästä.... kaksi nuorta tyttöä olivat viinapäissään leikkineet uima-altaassa, niin että lopuksi toinen tyttö oli heittänyt uikkarit pois päältään ja pyllistänyt koko hanurinsa yleisölle!!!!  Hotelin väki joka asuu altaan puolella oli tämän näytöksen nähneet.....? Minulta jäi näkemättä, kun asun kadun puolella. Tiettävästi nämä tytöt eivät puhuneet suomea....???? Heippa.