Oli taas tosi vauhdikas päivä terassilla kaksi pientä oli jo odottelemassa kun kurvasin Yariksella pihaan. Tuntuu tosi ihanalle pienet ystävät. Syömisellä aloitettiin siitä on tullut jo melkein traditio tällä kertaa oli tosi vilkasta. Salarakas sai minut viereensä ja kaikki temput piti näyttää mitä osasi ja isompi pikkusisko säesti hänellä näytti olevan täydet kierrokset päällä. Pikkusisko syö jo samanlaista ruokaa kuin me muut, mutta kun kalavihannessosekeittoa niin nirsoili makua. Hänestä on tullut jälkiruokafriikki sekin pitäisi olla makeeta.

Ruuan jälkeen luin Pekka Töpöhäntää sohvalla kahdelle isommalle jotta vähän hommat rauhoittuisi, isompi pikkusisko ei malttanut kauan olla paikallaan, vaan haahuili milloin missäkin ja aina vähän jekut mielessä. Hänelle tuli sitten päiväunien paikka ja minä pääsin siihen hommaan. Ennen nukahtamista luettiin Mauri Kunnaksen - kirjaa (niitä on niin monta, en nyt juuri muista mikä niistä) ja kyselyjä tuli, että onko täällä Rölli-peikkoa? Jos on, niin en nuku! Kyllä se unikin tuli vaikka tunninverran siitä kättä väännettiin.  Hiippailin alakertaan jossa "salarakas" askarteli akvaariota äidin opastuksella joten minä aloin rakennella pikkusiskon kanssa legotorneja joita oli kiva hajottaa.

Päiväkahvin jälkeen me sitten "salarakkaan" kanssa kahdestaan lähdimme etsimään ulkoa ötököitä kuvattavaksi. Hänellä oli puinen kirja mukana jossa luki mitä kaikkea etsitään. Välillä hän kävi omalla ajatuskivellään joka sijaitsi aivan aidan vieressä vähän piilossa josta oli hyvä tarkkailla pihan touhuja. Sain kuvattu puunrungosta kääpiä ehkä laitan tänne kun ennätän. Isompi pikkusiskokin heräsi ja muutkin tuli ulos sitten alkoi leikkimökin siivous - kohta se oli kauppa josta saatiin ostaa kaikkea tavaraa ilmaiseksi.

Aika riensi kovaa vauhti kohta huomasin, että isin auto kurvaa pihaan kaikkien oli aika tulla sisälle ja alkoi ilmakin olla jo vähän viileän puoleista. Salarakas lähti isin kanssa jumppaan ja minä hetken kuluttua lähdin ajelemaan kohti Vuosaarta ilma oli muuttunut vesisateeksi.