Syksyn satoa marja-aronia kypsyy .....

Pitkästä aikaa hyvin nukutun yön jälkeen uimahallia kohden vedin kilometrin verran ja tällä kertaa oli radoilla hyvin tilaa. Sain seurata sivusta, kun kaksi nuorta ihmistä kohtasivat ja näytti, että jotain heidän välillään syttyi heti. Kuvankaunis nuori nainen ui kanssani samalla radalla ja nuori mies veti kilpauimarin vauhdilla nopealla radalla. Uimisen jälkeen menin monitoimialtaaseen, siis sinne missä kaikki hieromavehkeet yms. vesisuihkut olivat. Poika oli yhden putouksen alla ja nuori nainen tuli minun jälkeeni myös sinne. Heidän katseet kohtasi silminnähden siinä tapahtui jotakin tyttö oli tosi kaunis. Tyttö lähti aikaisemmin altaasta, mutta jostain syystä poika ei päässyt vedestä ihan heti - taisi hormoonit tehdä kepposen.......???? Valitettavasti en nähnyt heitä enää sen jälkeen...!

Teatteria...

Illaksi olin varannut viime keväänä lipun Helsingin kaupungin teatteriin lipun esitykseen "Viimeinen Valssi" joka oli aivan mahtava ajankohtaisesta aiheesta vanhusten hoidosta sitten kun ollaan siinä vaiheessa, että kotona ei enää pärjää. Oikeasti jäin miettimään, että miten mahtaa olla oma tulevaisuus....? En nyt vielä ihan ala hautajaisia vielä järjestämään.....! Tykkäsin kaikista tyypeistä heissä oli elämisen koko kirjo esillä. Odotin pitkään, että pääsin katsomaan ja se kyllä kannatti, menkää ihmeessa muutkin.

Lopuksi pakko kertoa vielä, kun autolla kurvasin Kaupungiteatterin pysäköinti paikalla ja näytti, että kaikki paikat on varattu. Kurvasin kuitenkin etuoven edestä ja näin sellaisen vihreäliivisen jolle vilautin pysäköintilupaa, niin hän näytti minulle heti paikan johon voin auton jättää.... oli tosi hyvää palvelua, kiitin häntä! Hän kertoi, että vammaisille aina paikka järjestyy, että pitävät siitä huolen...... tuntui hyvälle.

Oli upea päivä, toivottavasti sinullakin?

Klikkaa täältä ihanaa viulumusiikkia, Linda Lampenius!