Tänään on sitten saatu vettä taivaalta enempi, kuin lääkäri määrää! Onneksi uimahallissa ei ilmat haittaa osuin hyvään aikaan, kun sain melkein yksin uida radalla, se on luksusta! Jonka jälkeen lähdin selvittämään kännykkälaskua operaattorin luokse. Selvisi se, että kyseisen operaattorin asiakaspalvelun ihminen puhui aivan höpöjä, siis kun selitti että kännykästä pystytään jälkikäteen saamaan selville jos on ollut joku häiriötila. Operattoorin oma palvelupiste Columbuksessa selitti, ettei kannata laittaa kännykkää huoltoon sitä ei pysty kuulemma sieltä enää saamaan selville. Tapahtumasta jo monta kuukautta, mutta sehän johtuu operaattorin laskutusongelmista. Nyt tietysti jo arvaatte mistä operaattorista on kysymys. Soitin myös Nokian huoltoon, kun kännykkä on sen merkkinen sieltä sain oikein  hyviä ohjeita, mutta vahvistuksen myös että ei pystytä jälkeenpäin saamaan mitenkään selville. He olivat sitä mieltä, että operaattori kyllä pystyisi selvittämään laskuttavan ulkomaisen operaattorin hinnat mihin ne oikein perustuu. Jostain syystä eivät ole sitä halunneet selvittää!!!! Lähetin heille vielä sähköpostia, että en ole tyytyväinen heidän vastaukseensa, koska alensivat laskua vaivaiset 13 euroa. Ilmoitin myös, että heti kun "pakettisopimus" menee umpeen, niin operaattori vaihtuu!

Mitä tästä opin? Ainakin sen, että etelänmatkoille ei juurikaan kannata ottaa 3G puhelinta mukaan eikä varsinkaan käyttää sitä oikeastaan muuhun kuin "herätyskellona" tai kannattaa siihenkin tarpeeseen ottaa oikea kello mukaan.

Päivän piristykseksi kuva vielä Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan kukista.

913237.jpg

Ei jäänyt mieleen mikä kasvi on kysymyksessä, mutta kukka oli erikoinen valitettavasti kameran tarkennus on mennyt oksistoon!

Mukavaa tiistaita kaikille, heippa!