Lähdin ennen puoltapäivää keskustaa kohti autolla tarkoituksena mennä Jäähallin kirpparille! Huonosti olin katsonut ikkunasta, koska ulkona satoi aivan suoraan vettä, siis tosi ikävä ajokeli. Itäväylällä en juurikaan nähnyt eteen, taakse enkä sivuille ja nopeus oli laskettava melkein köröttelyvaihdiksi, koska tiellä oli aivan mielettömän suuria lätäköitä. Siinä mennessä mietin, että "ei ollut oikeesti pakko lähteä joten olen tosi hullu, kun kerjään itselleni ikävyyksiä"!!! Perille pääsin ja eikun kirpparille jossa oli tietysti myyjä- sekä ostajakato, koska ilma oli tosi ikävä. Pöytiä kierrellessä törmäsin Ritva-ystävääni jota oikeastaan tapaan usein juuri kirppareilla. Tällä kertaa en löytänyt muuta, kuin "salarakkaille marimekon kalsaritrikoota" halvalla. Hiplasin yhden myyjän pöydässä olevia koristenauhoja yms. "intialaista" ja mietin mitä sellaisista "kaikenmaailman kiiltävistä, helisevistä" voisi tehdä pienille prinsessoille? Jos tulee mieleen, niin myyjän varmaan tapaan vielä oli sillä, niin paljon sitä krääsää myytävänä jotta hänen on pakko tulla niitä myymään jatkossakin. Täytyy muistaa kysyä, kun "salarakkaiden" kanssa leikin seuraavan kerran, että "mitä ne prinsessat oikein tarvitsee?".

Kotimatkalla sade oli onneksi loppunut joten köröttelin aivan mukavassa säässä kotiin. Tällä hetkellä klo14.52 aurinko paistaa ja toinen puoli taivaasta täysin musta. Vettä tulee varmasti vielä tänään!!!!

Eilen illalla yritin huutaa Huuto.netistä Grapponia kannua, mutta myyjä oli laittanut korkean hintapyynnön joten taisin jäädä ilman. Minulla oli kuitenkin korkein tarjous, että sieppaa mitä huutokauppaa se sellainen on, että pannaan hintavaraus ja myyjän ei sitten tarvii sitä oikeasti myydäkkään, harmittaa!!!! :(