Eilinen päivä meni aamupäivä uinnilla ja iltapäiväksi ajelin kohti Vantaata. Siellä kolme nappisilmää odotteli, että mitä "nyt leikitään". En päässyt sisälle asti, kun sain käteeni jo teatterilipun ja komennon että yläkertaan pitää mennä, koska kohta näytelmä alkaa. Mulla oli kyllä kukkalahja "salarakkaalle" ja laulukin, että "Paljon onnea vaan ...." ja muutkin tuliaiset piti tutkia. Olin löytänyt tässä muutama viikko hauskan kirjan, että "lentävistä lehmistä" joten sekin ennätettiin lukea ennen esitystä. Yllätyksenä oli vielä ihana täytekakkukahvi ja minun piti istua "salarakkaan" vieressä. Pienempi pikkusisko näytti myös uudet temppunsa, siis että osasi kiivetä jo omaan syöttötuoliinsa. Tahto oli kova ruokapöydässä piti saada kaikkea mitä toisetkin. Karkit saatiin kuitenkin narrattua vielä, mutta naamasta näki että "eikö ne huomaa, että haluan juuri noita punaisia" eikä me muka huomattu.

Vihdoin kahvittelun jälkeen nukketeatteriesitys pääsi alkamaan. Yleisö oli vähän levotonta, että hieman häiritsi esitystä, mutta taputuksiin päästiin ja pääesiintyjä kumarsi yleisölle syvän kumarruksen. Salarakkaan kanssa kahdestaan syvennyttiin askarteluhommiin jotka hän tosi hyvin suoritti, vaikka pikkusiskot piti aika moista häirintää yllä. Isikin tuli kotiin joten päästiin ruokailemaan ja kun pikkukakkonen alkoi, niin salarakas ja sen isompi pikkusisko istuivat sohvalla täysin syventyneinä ohjelmaan. Eivät kuulleet, kun isi vahingossa sanoin ääneen jotain "karkeista", kun aikuiset joivat vielä ruuan päälle kahvit jälkiruuaksi.

Ilma muuttui yht`äkkiä tosi kummalliseksi nimittäin talon toisella puolella satoi vettä kuulemma oikein kaatamalla ja toisella puolella ei ollenkaan. Tutkimuksista huolimatta sateenkaarta ei näkynyt, vaikka aurinkokin paistoi yhtä aikaa. Sinne jäivät pienet ystävät vilkuttelemaan terasille ja leikki jatkui isin kanssa piilosilla. Siis, että "mä olen täällä kenkäkaapissa", vaikka piti olla hiljaa piilossa. Oli taas tosi mukavaa.

------

Täytyy muistaa ottaa valokuva tänään kello 11.00 se on Valokuvatorstain uusi aihe!