Eilinen päivä iltapäivästä alkaen meni salarakkaiden luona tosin salarakas itse ei ollut kotona, vaan Utsjoella asti. Oli muuten hänen ensimmäinen reissu ilman vanhempiaan vähän niinkuin poikaporukalla. Oli siellä kuitenkin huoltohenkilöt mukana. Oltiin sitten tyttöjen kesken - meillä olikin sitten meikkausta ja dvd:n katsomista. Oli oikein hauska ilta, kun vanhemmatkaan ei olleet kotona. Oltiin jo yöpuulle menossa, kun äiti kotiutui sen pienimmän pikkusiskon kanssa ja minä pääsin lähtemään kohti Vuosaarta.

Posti toi tänään maailmanmatkaajalta kortin joka osasi tulla ihan oikeaan paikkaan, vaikka osoite ei ollut ihan perinteisesti kirjoitettu, mutta salarakkaan omalla käsialalla jokatapauksessa. Hän on kuuleman mukaan tänään lentänyt yksin Kuopiosta Vantaalle joten varmaan on jännää ollut.  Olisi kiva kuulla kuulumisia, mutta ehkä en tänään soittele, kun saattaa olla pitkästä matkasta väsynyt.

Toinenkin - sydänystävä on päässyt perille espanjaan lämmintä kuulemma siinä 25 tai 26 astetta päivällä. 

Iltapäivällä Irma poikkesi kyläileen häntä varten paistoin terniuunijuustoa ja värkkäsin valmiiista murotaikinasta kuningatarhillopiirakan.  Päivitettiin kuulumiset ja vietettiin hyvä iltapäivänn hetki.

Siinäpä tämänpäiväiset, heippa!