Eilen oli aamulla tosi huono sää,  mutta lähdettävä oli samoin tänään näyttää ilma paremmalta. Pakkanen on laskenut joten tarkenee kulkea vähän hitaamminkin. Viimeinen vaalitoimikunnan päivä joten se homma on ohi tältä kerralta. Vammaisneuvoston kokous on myös pääsee kertomaan mielipiteensä monesta asiasta kuten esim. matkapalvelukeskuksen toimivuudesta.

Kokouksessa oli suuri huoli kuljetuspalveluista viestiä tuli joka suunnasta, että homma ei toimi. Mitähän sitä ihmisten pitäisi oikein tehdä, että vammaisten ihmisten kyykyttäminen saataisiin loppumaan. Tuli tosi surullinen olo siitä, että huonon palvelun myötä moni jää kotiin ja passivoituu. Se sitten kalliiksi tulee Helsingin kaupungille kun tarvitaan palveluja kotiin, kun ei voi niitä itse käydä hakemassa eikä pääse virkistäytymään. Teatterireissuista tulee pannukakku jos et ennätä esityksen alkuun tai sitten odotat tunti tolkulla, että pääset kotiin. Suosittelisin, että sosiaaliviraston virkamiehet joutuisivat itse käyttämään tätä palvelua, niin eiköhän ääni muuttuisi kellossa. Vammaisuus kun ei ole kenenkään kohdalla sellainen asia, että sen elämän haluaisi kukaan valita itselleen.

Nyt tuli valitettua oikein kunnolla on tässä kivaakin tulossa, nimittäin huomenna tulee sydänystävä käymään pitkästä aikaa.

Tämmöistä tänään, heippa.