Lähdin pitkästä aikaa kirjastoon ja hyvä kun menin.  Joka menee remonttiin jos nyt lainaa kirjoja, niin ne tarvii palauttaa vasta maaliskuussa v. 2008. Se on vielä viikon auki joten kaikki jotka haluaa lainata kirjoja, niin kipinkapin kirjastoon. Välillä käy kuuleman mukaan kirjastoauto, mutta kuka niitä aikoja sitten muistaa. Menen ensiviikolla uudestaan, kun tilaamani kirja on saatavissa vielä ennen sulkemista. Tarvii sitten kerätä reppuun lisää lukemista. Nyt tuli mukaan pari lastenkirjaa, kun "salarakas" tulee koko perheen voimalla sunnuntaina kyläilemään, toivottavasti eivät ole juuri noita kirjoja lukeneet?

Soittelin äidille päivällä hän kertoi, että "tännään käv siivooja" ei huolinut kahvia, kun oli "juonut jo kahessa paikassa aikaisemmin" maaseudulla vielä tarjotaan kahvia. Vanhemmat ihmiset kyllä tarjoilee täällä Helsingissäkin, eräs ystäväni kertoo, että hän laittaa siivoojalleen ruuan ja samalla sitten tulee itsekin syötyä. Hän kertoi myös, että sisko oli lähettänyt myös tekstiviestin johon äiti oli kuulemma "het vastannut."

Huomenna saakin sitten nukkua oikein pitkään, kun ei ole ohjelmassa mittään! Oikein hyvää pyhäinpäivää kaikille, heippa.