Tämä päivä meni käräjillä kotiin tultua pyykit pyörimään ja pölynimuri laulamaan. Jotenkin tuntuu, että on siivottava pölyt pois kerran viikossa, että henki kulkee.

Äiti soitteli myös, kertoi että oli käynyt naapurissa kylässä ja sieltä kotiin tullessa oli ottanut sydämestä mutta soittohetkellä kohtaus oli kuitenkin ohi. Kyllä sitä joka kerran säikähtää, että milloin se ottaa viimeisen kerran. Lähettelin sisaruksilleni tekstarit, että kaikki ovat asiasta tietoisia. Muuten äiti on pirteällä tuulella vitsaillaan ja muistellaan kaikenlaisia juttuja.

Esimerkiksi eilen illalla äidin soitellessa hän kertoi kun Sirkka-sisko oli pieni ja halusi auttaa äitiä tiskaamisessa. Äiti oli laittanut hänelle jakkaroiden päälle tiskivadit ja siinä hän sitten tiskaili ja kun homma oli valmis, niin hän pullisti mahaansa ulospäin ja pyyhki käsiään vaatteisiinsa ja tokaisi, että "kyllä minä olen ihan hyvä äidin alku". Mikä muuten on pitänyt hyvin paikkansa hänellä on kolme lasta itsellään, hoitaa pieniä lapsia päiväkodissa lisäksi hänellä on lastensuojelulapsia myös kotona. Joten oikein hyvin on äidin rooliin sopinut. Terveisiä vain sinne Uurasille pikkusiskolle hänen perheelleen.

Kuulin, että "salarakas" on ollut kuumeessa piti oikein tarkistaa asia soitin hänen isilleen hän kertoi, että ovat reissunpäällä tauti on hellittänyt joten kaikki hyvin ei syytä huoleen. Turvallista matkaa kun sunnuntaina tulevat kotiin.

Nyt täytyy mennä jatkamaan huushollihommia on nimittäin aamulla aikainen lähtö sovittelijoiden jatkokurssille ja illalla on pikkujoulu. Heippa.