109776.jpg

Viinimarjat olivat tämännäköisiä mökkeröllä saa nähdä paljonko niitä ehtii kypsäksi asti, huomasin että räkättirastaalla oli pesä puskissa. Näyttivät nokkivan jo raakoina marjoja...:o)

109779.jpg

Kuka kertoisi mikä tuota kuusta vaivaa? Siinä oli kuin kuivaneita neulasia vihreiden välissä samalla tavalla viottuneita oli ainakin kolme kuusta aivan pihapiiriin näkyviä jotka huomasin? Jos joku osaisi valaista asiaa olisi kiva?

Se on nyt sitten odotusta en uskalla lähteä kovin kauaksi kotoa, että olen nopeasti valmiina kun kutsu tulee ....? Sydänystävän kanssa keskustelin kännykän välityksellä päivitimme kuulumiset ja hänkin odottaa - milloin pääsee mökkerölle? Joten kaikki liittyy kaikkeen! Taidan käväistä Itäkeskuksessa kuitenkin alennusmyynneissä jos vaikka jotain tarpeellista löytyisi?

Jatkuu kello 18.15

Löytyihän sieltä sellainen puseroyhdistelmä sanotaan vissin twinsetiksi värit sointuvat hyvin siniturkoosiinkyynärsauvaan ja eikä maksanut paljon. Soittelin äidille myös hänellä oli ottanut vähän "kitusiin", mutta muuten tuntui olevan hyvällä mielellä. Eilen hänen luonaan oli käynyt veljentyttö näyttämässä uutta tyttövauvaa isomummulle jota hän oli saanut pitää sylissään. Vauveli oli kuulemma tahtonut melkein koko ajan tissiä.

Minä lähdin vielä käymään Hepparissa vakaa aikomus mennä mereen uimaan jonka teinkin vaikka rannalla tuuli kylmästi vedenlämpötila oli kuitenkin 19 astetta. Tapasin vanhan koulukaverin ja hänen sulhasensa olimme kaikki kananlihalla kun tuuli niin kovasti, mutta sisukkaasti istuimme tunnin verran auringossa.

Tutkin blogeja ja löysin lemmikin joka löytyy myös tuosta kissalaatikosta. Huomenna on sitten leikkipäivä Korsossa, heippa.