Päivä meni käräjille, vaikka aamusta vähän jännitti miten AKT:n lakon vuoksi perille, mutta  takseilla ei ainakaan aamulla ollut mitään ruuhkaa. Muutenkin kaupunki vaikutti aika hiljaiselta johtui varmaan siitä, että suuri osa busseja ei kulkenut. Istunnot loppuivat vähän ennen kolmea joten päätin, että lähden lumituiskussa kävelemään Ruoholahden metro-asemalle jotta tulisi pitkän istumisen jälkeen vähän liikuntaa. Taisi olla normaali neljän ruuhka en huomannut, että olisi ollut jotenkin erikoisen paljon liikkujia.

Kotiin tultuani täytyi käydä heti tuolla karhunpesässä kurkistamassa mitä sinne kuuluu? Laitoin liito-oravan pöntön tuonne linkkeihin sitäkin on ihan hauska seurata miten se liikkuu. Karhun pennut ovat kyllä hyvin piilossa niitä ei juuri huomaa emo pitää ne visusti lähellään. Taitaa johtua pakkasestakin - pysyvät lämpiminä emon lähellä. Minulla ei ole mitään oikeata tietoa asiasta ainoastaan "mutu" tietoa. Kevät on ihanaa aikaa silloin luonnossa tapahtuu kaikenlaisia ihania salaisuuksia jälkikasvusta.

Salarakkaiden isi soitteli, sovittiin että menen leikkimään naistenpäivänä. Viime viikolla en ollutkaan joten upeeta päästä taas leikkimään. Kasvavat niin nopeasti, että ei tahdo perässä pysyä.

Tässä tämänpäiväiset, heippa.

Ps. Äiti soitteli hän kertoi, että tänään ollut h...... huono olo. Kyselyyni hän kertoi, että hänelle oli käynyt vahinko tarvitsi riisua vaatteita ja pukea uudelleen. Rasituksesta oli tullut rintakipua ja pahoinvointi kohtaus. Nyt tilanne rauhoittunut, mutta se "turvanapin" painaminen on sitten vasta viime hädässä. Jälleen kerran kertasimme, että se "nappi" on avuksi. Äiti siihen, että "joo, on se tuossa sängynvieressä pöydällä". Toivotin hänelle hyvät yöt - kehoitin painamaan nappia jos huono olo tulee uudestaan.