Nyt lakkaan laulamasta, että "vielä on kesää jäljellä"....

Eilen illalla olin hyvän ystävän kanssa kuuntelemassa RSO - perjantai konserttia  joka pidettiin Temppeliaukion kirkossa, Helsingissä. Noita konsertteja voi seurata myös radiosta suorana lähetyksenä Yle radio 1. Myös tuo kirkko on nähtävyys joka pitää itse nähdä. Rakastan klassista musiikkia jäin miettimään, että tulee oikeasti aika harvoin lähteä paikan päälle kuuntelmaan. Radion sinfonia orkesteri on todella tasokas joten sitä oli todella nautinto kuunnella.

Kotimatkalla vähän tunnelma lässähti, kun tultiin metrolla jossa oli jos jonkinlaista perjantai kulkijaa jotka kovaäänisesti ja huojuvin askelin viestivät pahaa oloaan meille muille matkustajille. Siitä on pitkä aika, kun perjantaina olen ollut julkisessa kulkuvälineessä liikkeellä....

Luumuja ja omenoita

Päivällä kävin Irma ystävältä hakemassa luumuja ja omenoita. Taidan tehdä huomenna omenapiirakkaa, mutta luumut kyllä syön ihan tuoreeltaan ovat sen verran hyviä.... kiitos vielä Irmalle!

Kävin myös lähellä asuvan ystävän luona syömässä. Siellä oli ihana pieni poika mummilla yökylässä ja kun lähdin, niin sinne jäi "pikkuinen leijona" karjumaan. Vesisade yllätti kotimatkalla, kun autotallista kävelen kotiin. Yritin kyllä pitää sateenvarjoa, mutta kun oli kauppakassi ja kyynärsauva, niin on sellainen yhtälö että se ei oikein toimi.

Bangaladeshiin on chattilinjat olleet ahkerassa käytössä. Kaikkea ihanaa on tulossa, tuskin maltan odottaa....?