Hevossalmi%20018.JPG

Olin aurinkoa ottamassa merenrannalla ja yht`äkkiä kirjalla oli ötökkä. Oiskohan lukutoukka? Kauniin värinen oli eikä suuttunut, vaikka vähän siirtelin!

Aamulla tein kukankastelukierroksen ja eräällä kirpparillarillakin poikkesin, kun taivas oli pilvessä. Aurinko alkoi kuitenkin näkymään pilvenraosta joten suuntasin tuotapikaa merenrantaan Hevossalmelle. Parituntia auringossa ja lopuksi uskaliaasti uimaan vesi oli jo yhdeksäntoista asteista. Sattui hauska kohtaaminen, kun pari vuotta sitten tapahtunut ikävä välikohtaus jonka minä olin jo unohtanut. Kyseinen osapuoli tuli pyytämään anteeksi silloista käytöstään ja minä toki annoin anteeksi lyötiin kättäpäälle. Arvostan kovasti hänen elettään vaatii rohkeutta tulla myöntämään, että oli silloin väärässä! Hienoa sovittelu kannattaa aina.

Kotiin lähdössä, kun jo istuin Yariksessa, niin huomasin että heinikossa on pientä liikettä. Terästyin katsomaan ja siellä mennä taapersi fasaaniakka perässään liuta pienokaisia. Yritin kännykällä saada kuvaa, mutta olivat niin hyvin maastoutuneet enkä halunnut mennä häiriköimään liian lähelle. Joten kuvaa en saanut, harmi. Tässä tämänpäiväset, heippa!