Tämä sijaitsee Fuengirolassa, espanjassa! Pakko kehua, että hoito aivan ensiluokkaista.

Sain todella hyvää hoitoa olkapäähän, Tuomo tiesi mitä tekee. Hän ensin pehmitti lihakset ja sen jälkeen kokeiltiin liikeratoja ja ihme ja kumma ne meni jo lähes ääri asentoon. Itse olin jännittänyt, että sattuu....? Lämpöiset suositukset tulee täältä.... hänellä on myös erikoisosaamista vaikeavammaisten kuntoutuksesta. Jos sen taitaa, niin täytyy olla hyvä työssään..!!!!

Kevein askelin lähdin eteenpäin, siis en takaisin asunnolle. Kiersin enkeli aukion kautta ja rantakatu pitkin takaisin. Matkalla löysin todella edullisen kiinalaisen ravintolan jossa lounas tarjous oli halvin mitä olen vielä aikaisemmin nähnyt. Hinta oli alle viiden euron se sisälsi alkuruuan, lämpöisen ruuan + riisin jälkiruraksi oli vielä jäätelö. Juomaksi otin pullollisen kylmää vettä ja kaikki yhteensä vain 6,80 euroa. Paikka siisti ja hyvä palvelu sain myös syödä ruuan ilman tupakansavua, jes tuohon paikkaan menen vielä uudestaan.....

Kävelin loppumatkan asunnolle jossa keitin murukahvit sekä murhasin yhden russakan. On muuten mielenkiintoista seurata torakoiden kuolikamppailua tämä otus oli jumittanut itsensä jääkaapin ylätason päälle johon en päässyt lähelle. Tähtäsin myrkkyä silmienväliin ja taisin osua, kun hetken kuluttua siellä selällään sätkitteli aikansa kunnes jalat pysähtyi....!!!!  Enää en ole pysynyt laskuissa, että kuin monta olenkaan listinyt???? 

Kotiin tultua olkapää tuntui, niin hyvälle että kurkotin vasemmalla kädellä korkealta hyllyltä lautasta ei olisi pitänyt, kun sattui aivan kamalasti!!!!

Olen täällä seuraillut tuota kirkosta eroomista ja homokeskustelua. Miten suomessa onkin vielä noin aatamin aikuiset asenteet. Minun mielestä ihmiset pitää hyväksyä juuri sellaisina kuin he ovat!!! Ei kenelläkään ole oikeutta sanoa toiselle ihmiselle, että hänen elämänsä olisi huonompi kuin minun. Jokaisella on ihmisarvo, niin se vaan on!!!!

Chatti - uutiset! Viime yönä suunniteltiin kaukaisen ystävän kanssa hänen järjestönsä web-sivuja. Se oli hauskaa sain auttaa - biitiavaruus vilisi erilaisia ehdotuksia puolin ja toisin. On tää internetti aika mielenkiintoista..... maailma on ihan tässä.

Oikein ihanaa viikon alkua kaikille, täällä voidaan hyvin!