Päivä meni ikkunoiden pesussa aloitin ensin parvekelaseista. Ajattelin, että en kaikkia yhdellä kertaa, mutta eihän sitä voinut kesken jättää, vaan oli pestävä loputkin. Verhot pesin myös ja nyt ne roikkuu silitettynä puhtaiden ikkunoiden somisteena. Maisema näyttää aivan selvästi kirkkaammalta.  Vielä on pakastimen siivous, mutta ei tänään.

Täytyy kertoa yksi juttu, kun aloin saada sähköpostiini ranskalaiselta ihmiseltä postia.  En tuntenut lähettäjää ja kun ranskaakaan en hallitse, niin en saanut oikein selvää edes mitä viesti sisälsi. No, niitä vain tuli välillä monta päivässä - vastasin kerran, että en halua niitä koska en tunne lähettäjää. Viestejä vain tuli ja tuli lähettäjä kirjoitti huonolla suomella, että me tunnemme toisemme olen kuulemma käynyt ranskassa pari vuotta sitten. Vastasin, että en ole koskaan käynyt. Hän ei uskonut, vaan kirjoitti, että olen 18 vuotias ja käynyt ranskassa ja  meillä on yhteisiä ystäviä. Viimein alkoi jo vähän enempi harmittamaan joten vielä kerran vastasin, että olen yli kuusikymppinen ja kehoitin lukemaan blogiani. Viimein tuli vastaus, että minulla on sama nimi kuin sillä joka on käynyt siellä ja antanut meiliosoitteensa. Tämä viestien lähettäjä pyyteli anteeksi oli pahoillaan, että on härinnyt. Vastsin hänelle vielä, että hyvä kun selvisi ja anteeksi on annettu häirintä. Viestien tulo loppui siihen.

Tässä tämänpäiväiset, heippa!

Ps. yhdessä pihassa on viikonloppuna pihakirppis ja harmittaa kun en voi mennä sinne ostamaan mitään aarteita, kun se on kaukana.  Toivottavasti salarakkaan kirpparitouhu onnistuu loistavasti.