Markkinat ovat Hakaniementorilla jokaisen kuukauden ensimmäinen sunnuntai joten minäkin sinne suuntasin arvelin, että kadut ovat paremmassa kunnossa kuin täällä Vuosaaressa. Olihan ne, mutta vesilätäköitä oli jonkin verran johon minä sitten suoraan astuin ja kengät aivan litimärkänä joten kuvasaalis jäi vähälle.

426675.jpg

Maija Anttila nro 67 SDP-Helsinki hänen ympärillään oli paljon keskustelijoita.

426681.jpg

Demarien teltassa oli tällä kertaa Maija Anttilan nro 67 esitteitä.

426684.jpg

Piiiiitkän miehen Eero Heinäluoman esitekin on pitkä!426677.jpg

Pituudesta on selvästi hyötyä Eero Heinäluomalla en olisi saanut kuvaa oli sen verran tiukkarintama ihmisiä tivaamassa lupauksia.

Oli mielenkiintoista seurata kampanjointia - minun perässä kulki eräs naisihminen tuputtamassa oman ehdokkaansa lappuja sanoin monta kertaa ei ja vielä viimeisen kerran kun ei uskonut, niin kerroin että itselleni on ykkösasia on ihmistensuojelu. Vieläkään hän ei hellittänyt, vaan yritti "mutta kun me suojellaan eläimiä ja ihmisiä". Periaatteesta en kanna kenenkään mainoksia kotiin aivan turhaa paperin tuhlausta sillä netistä löytyy kyllä kuvia jos tarvitsen. Keskustan teltalla näytti olevan kuhinaa Nelosen uutiset kuvasivat joten kurkin, että kukahan se siellä. Näytti olevan istuvan pääministerin vaimo ehkä näämme sen uutisissa. Eräs mies sitten haukkui kaikkea ja kaikkia rehvasteli näytti jollekin sitten kertovan, että tätä minä äänestän. Yritti antaa suosikkinsa lappuja, mutta kukaan ei niitä huolinut. Hänellä taitaa olla markkinoinnissa vielä paljon opittavaa!