Reissu on loppuvaiheessa! Huomenna kotiin lahto ja hyva niin. Ilmat vaihtelevat, mutta tanaan viela uima-altaalla uimassa ja auringossa. Ilma tosin on viilentynyt kovasti eilen sateli koko paivan. Sateen loputtua lahdin tosi pitkalle kavelylle pitkin Junakatua Thelman kahvilaan ja sielta rannan kautta takaisin. Eilen alkoi surullinen episodi sydanystavan kanssa hanella on selvasti vakava kriisi taalla menossa joka minusta on tosi surullista. Toivon sydammestani, etta han saa selvitettya elamantilanteensa ja ettei se johda mihinkaan kamalaan. Virtuaalihalauksia taalta rakkaalle ystavalle oikein sylikaupalla.

Kamppiksen kanssa kaytiin tanaan syomassa tosi ihanassa paikassa joka on asunnolta aika pitkan matkan paassa paikassa hinta ja laatu kohtasi. Taytyy tunnustaa etten ole laittanut ruokaa varsinaisesti kertaakaan, kun ulkona syominen on niin kivaa. Mitapa muuta ohjelmaa sita meikalainen enaa kaipaa. Tasta johtuen reissu ei ole tullut kovin halvaksi.

Olen tehnyt ennakkovarauksen yhdesta asunnosta ensivuodelle pariksi kuukaudeksi jota asiaa mietin viela, etta onko taa mun juttu....??? Taalla on hyvia ja huonoja puolia ihan niinkuin kaikkialla muuallakin. Olen seuraillut noita suomalaisten ryhmittymia jotka ei minua ainakaan ole viela saaneet innostumaan. Ravintola Reflan - tietokilpailuissa on kayty ja kerran tuli jumbopalkinto, kun ei tiedetty yhtaan vastausta olivat niin vaikeita. Espanjalaiset ihmiset ovat hyvin ystavallisia ja avuliaita taalla on todella paljon vammaisia ja vanhuksia viettamassa talveansa. Asuntoja on tarjolla jos minkalaista, siis hinnoissa myos aika levea haarukka. Minulla on hyva- ja luotettava valittaja jonka puheet pitavat paikkansa joten kysyjille annan yhteystietoja hanen luvallaan.

Seuraava paivitys tuleekin sitten kotimaasta joten heippa siihen asti!