Aamulla sain sovittelukaverilta tekstiviestin jossa hän pyysi seuraamaan SPR:n nettipäiväkirjaa kun neljä julkkista yrittää tulla toimeen viikon ruoka-avun varassa. Osoite on jos muitakin kiinnostaa www.redcross.fi linkki "viikko ruoka-avun varassa". Kävin katsomassa vaikutti mielenkiintoiselta täytyy seurata.

Lähdin kohti Helsingin keskustaa, koska vammaisneuvoston kokous oli kansakoulukadulla päätin mennä metrolla ajatuksena, että tutustuisin samalla Kampin uusiin tiloihin. Minulla oli mielikuva, että tilat olisivat paljon suuremmat kuin ne sitten olivat. En kuitenkaan ennättänyt juurikaan tutkia mitä kaikkea siellä on tarjolla koska oli kiire kokoukseen ja paluumatkalla taas kiire Vuosaareen käyttäjäneuvoston kokoukseen. Täytyy mennä joskus oikein ajan kanssa tutkimaan mitä kaikkea sieltä löytyy.

Kokouksissa oli paljon mielenkiintoisia asioita, vaikka vammaisneuvosto tulee kyllä aika jäljessä (tarkoitan, että asiat ovat jo tapahtuneet). Toivottavasti ihmiset vaikuttavat vammaisten asioihin myös muuta kautta jos jollakin on sellainen harhakäsitys, että vammaisneuvosto hoitaa Helsinkiläisten vammaistenhenkilöiden asiat, niin väärässä on neuvostolla on ainoastaan asiantuntijarooli eikä yhtään päätösvaltaa. Sääli koska jäsenet kuitenkin käyttävät paljon aikaa niiden asioiden pohtimiseen.

Käyttäjäneuvoston kokouksesta jäi mieleen, että Vuosaaren terveysasemalla on remontit käynnissä. Meillä kellään ei ollut tällä kertaa mitään valittamista. Kaikki riskiryhmäläiset muistakaa ottaa flunssarokotus, itselläni on astma joten otan rokotuksen. Täytyy sanoa, että siperia opettaa muutama vuosi sitten sairastin A-viruksen se oli kamala, että nyt menen ilomielin rokotukseen. 

Keskustelin pikkusiskoni Sirkan kanssa tulevasta matkasta - tuntuu tosi mukavalle lähteä aurinkoon lämpöiseen kun täällä ilmat viilenee.

Huomenna on taas leikkipäivä "salarakkaiden" kanssa. Heippa.