Aamulla pääsin yhdeksän aikoihin sängystä ylös. Olisi kyllä nukuttanut aivan kamalasti, kun tuli shättäiltyä yö myöhään kaukaiselle sielun ystävälle. Huomasin, että oli kävikärtassa tullut pilkku myös tämän blogin kohdalle Bangladeshiin joten siunattuja olkoon googlen käännösohjelmat.  Niillä minäkin selvitän eri maiden web-sivuja käännös ei ole ensiluokkainen, mutta saa selvän, että mitä niiden sisältö ja tarkoitus on.  Minun mietelause on OPPIA KOKO ELÄMÄ. Uusien asioiden tuleminen omaan elämään on aivan ihanaa tai johtuuko se keväästä, kun kaikki näyttää niin ihanalla ja kauniille.

Ei ole pitkä aika, kun surin yhden ystävän lähtemistä pois minun elämästä toki vaikuttaa jossain muualla, niin jopa on tullut uusi sielunkumppani. Olen sitä mieltä, että kun löytää sellaisen persoonan jolla arvot - ja empaattisuus kohdallaan, niin se on hienoa. Elämä on ihanaa, kun se heittää aina hyviä asioita matkan varrelle kunhan vain huomaa tarttua niihin.

Tälle päivälle on vielä yksi kulttuuri kokemus. Menen katsomaan kovasti kehuttua esitystä "Odotus" - KOM-teatteeriin ystävän kanssa. Esitykseen piti todella odottaa, että sai liput mutta tänään se tapahtuu, hienoa!