Aivan uskomaton määrä lukijoita on käynyt sivuillani kohta täyttyy todellakin 4000 kävijää laskuri on ollut 8.11.2005 alkaen siis noin 5 kuukautta. Löysin ilmaislaskurin joka näyttää päivittäisiä kävijöitä ja tilastotietoja kun vuodatuksen oma tilastojuttu ei toimi. Se on helppo napata tuosta linkistä joka on sivun lopussa joten olkaa hyvä vain.

Tulin uimareissulta kilometri tuli uitua sekä allasjumpattua puolituntia vielä siivousjumpaa päälle, niin sitten voi heittää vapaalle.

Etsin uutista vauvoista ja löysin vastauksen - viime yönä on sukuun tullut uusi tyttövauva, oikein paljon onnea täältä kaikille joita asia koskettaa. 7800.jpg

Lähden välillä keittemään onnittelukahvit - ehkä vielä palaan tänään.

Joo palasin aikaisemmin, kuin luulinkaan katsoin äsken karhunpesään siellä kaksi pientä pentua on itekseen pesässä, emo on tainnut lähteä vähän jalottelemaan.

Kello 21.25 4000 tuhatta käyntiä on täyttynyt upeaa. Vaihdoin tuon sohvan takaisin sillä kevät ei meinaa millään tulla. Olen pohtinut vauva asioita, tänään myös pikkusiskon ja minun Kreetan matka on kokonaan maksettu joka tarkoittaa sitä, että neljän viikon kuluttua lähtö on lähellä. Pikkuveli taisi keksiä pikkusiskon juoksumetkut asiasta ei kuitenkaan täällä enempää. Viime yönä syntyneen vauvan vaari lähti mummonsa kanssa Espanjan maisemiin, sydänystävä lähtee huomenna myös lämpöiseen  joten kevättä rinnassa on mutta ulkona ilma on kovin sateinen. Salarakas + perhe on matkalla Kuopioon - jokohan ovat perillä? Liisa mummu saa Nalle Puhin, Tiikerin, Nasun ja Pupun kyläilemään. Äiti soitteli myös hän oli iloinen uudesta vauvasta jota ilosanomaa oli soitellut eteenpäin tiedoksi suvulle ja hyvillä mielin oli käymässä nukkumaan, mulla loppu akusta virta joten emme puhuneet tällä kertaa kuin 15 minuuttia. Huomenna menen Eila ja Matti ystävien luokse kyläileen joten ohjelmaa riittää. Heippa.