Kotona ollaan ja viikko mökkeröllä takanapäin. Tällä kertaa oli tosi vilkasta monella tavalla. Ihan ensin ne hiiret täytyi pyytää ystävää tuomaan tuliaisiksi hiirenmyrkkyä minä näin niitä kolme olivat syöneet yhtä mattoa. Hiiribaari on paikallaan ja kolme kertaa se on nyrjähtänyt paikaltaan joten ainakin kolme on käynyt syömässä.

836539.jpg

Hiiribaari on auki!

836531.jpg

Kaksi suurta puuautoa peruuttamalla huristeli mökkitiellä viiden aikaan aamulla.

836541.jpg

Pihasta kaadetun pihlajan kanto lähti isolla kaivurilla!

836549.jpg

Ukonkellokin ehti kukkaan!

Eilen oli sitten ne siskon synttärit vanhassa maalaistalontuvassa joka on entisöity jota voi tilata erilaisiin tapahtumiin. Ruoka oli tosi hyvää ja vieraita paljon. Ihan kaikki kutsutut eivät olleet saapuneet, mutta niinhän se on aina ei kaikille sovi. Salarakkaat olivat myös paikalla minä tulin mökkeröltä ja vein äitini juhliin. Olivat perhejuhlat joten en niistä kuvia laita, mutta en malta olla kertomatta, että "salarakkaan isompi pikkusisko melkein 3 v. pisti railakkaasti keskellä lattiaa piirileikiksi" laulu jota hän lallatteli oli "lillillieru --- pääsi pieru..." ei päässyt pitkälle, kun isi sieppasi laulajan takahuoneeseen selvittämään, että ei ihan juhlatilaisuuteen sopiva! No, vieraita se tosin nauratti aivan mahdottomasti tuli spontaanisti ja täydellä volyymilla.

Aamulla laittelin tavaroita paikoilleen ja grillipannua sisätiloihin, niin otin pannulaput myös vähänkös säikähdin, kun niiden sisällä lämmitteli sisilisko eikä meinannut millään lähteä pois. Uimassa kävin myös Pylkönmäen puolella olevalla uimarannalla ainaskin kolme kertaa vesi oli suhteellisen lämmintä mikä parasta sillä rannalla ei ollut tungosta. Lähden laitteleen pyykkejä kuivamaan kuullosti muuten aivan kummalliselle pesukoneen ääni, toivottavasti ei ole hajoamassa??? Heippa huomiseen.