Aamulla aikaisin ylös ensin uimaan ja jumppaan! Kiireesti kotiin vaatteiden vaihto ja lähtö Suomen Sovittelun Tuki ry:n 20-vuotis-juhlaseminaariin. Tilaisuus alkoi hyvällä lounaalla. Seminaarissa oli todella tasokas ohjelma kuten linkistä voi todeta, että puhujina oli kaksi ministeriä sekä Dosentti Juhani Iivari, sovittelun varsinainen kehittäjä suomessa. Ilman hänen panostaan ei varmaan suomessa olisi sovittelua tai se ei ainakaan olisi sen tasoista, kuin tänä päivänä.

Mulla ei kuljetus pelannut takaisin tulessa hyvin, joten jouduin odottelemaan autoa. Ystävällisen vahtimestarin kanssa rupatellessa aika sujui tosi hyvin.  Kyseessä oli, siis Rikos- ja riita-asioiden sovittelijoiden juhla. Kaikille juhlapuhujille oli annettu kiitokseksi kaunis kukkakimppu. Siinä sitten taksia odotellessa dosentti Iivarinen huomasi, että hänen kukkakimppunsa oli joku varastanut...!!!??? Tuntui kyllä todella ikävältä, että juuri hänen kimppunsa....

Minun kuljetus saapui vihdoin ja takapenkillä istui "kova ääninen nainen" joka yritti "käpälöidä" minua takaapäin.... yök! Oli nauttinut varmaan muutakin, kuin lääkkeensä??? Semmosta kyytiä tänään.... hyvää perjantai iltaa, heippa.