Loma on alkanut tosi hyvin ilmat hyvat joten uimista on harrastettu joka paiva lammitetyssa uima-altaassa. Tuttuja tavattu ja tanaan kavin yhdessa tavarataivaassa taalla fuengirolassa, mutta onneksi olen perin nirso osteleen mitaan, niin kotiin tullessa oli mukana vain laastaria ja aurinkopuuterisuti. Kavelya tuli kuitenkin usea tunti joten vahan jaloissa tuntuu. Kamppis tuli keskiviikkona - meilla tosia mukavaa yhdessa. Aamuisin naureskellaan, etta kummallikin "pilleri" pussit aamiaispoydassa. Onneksi viela ei ole kovin montaa otettavaa.... no ika tuo vaivoja itse kullekin.

Uima-allas hotellin vessassa tavattu yksi russakka ja reppu joutui hirmuiseen ravistukseen, ettei vain juossut mukaan. Kadulla nahty yksi kuollut hiiri. Ajattelin vuokrata sellaisen "invamopon", mutta en viela ole sita tehnyt, kun olen vahan epavarma, etta mahtuuko se asunnon hissiin. Tuskin sita mihinkaan alakerran aulaan voi kuitenkaan lalautumaan jattaa? Mahdollisesti ainakin muutamaksi paivaksi... ?

Lampoisia terveisia teille kaikille - raporttia tulee ja jossain vaiheessa muutama kuva kunhan paasen sellaiseen paikkaan jossa voin kayttaa omaa lapparia?

Nyt lahden iltakahvin keittoon, adjoos!