Jäi tosi lyhyeksi olin kotona jo ennen puoltapäivää. Loppupäivä meni asioiden hoidossa sekä ystävien kanssa keskustellessa ja sopiessa tapaamisia. Kauppareissullakin kävin, kun torstaina tulee mökkinaapurin Satu käymään Helsingissä ja Vuosaaressa. Tarvii olla jotain tarjottavaa. Mennään katsomaan Vuosaaren kesäteatteria  jossa esitetään Rakkautta, rahoja ja laulantaa      - Maria Jotunin ihmisiä - teatteri toimii ensimmäistä kesää ja vielä on näytöntöjä tällä viikolla.

Äiti soitteli illansuussa ja on aivan täpinöissään siitä uudesta kännykästä! On soitellut monelle tänään ja kuulemma saanut vastatuksi yhteen viestiinkin. Viikko sitten se vasta hommattiin ja se on hänen ensimmäinen kännykkä. On niin piristynyt, että on kuulemma tällä viikolla kaksi eri menoakin olisi varmaan enempikin jos kuljetus vain järjestyisi. Reilun viikon päästä täyttää sen 87 vuotta joten KURSSI LÄPI  ELÄMÄN on hyvä elämänohje jota itsekin yritän noudattaa. Koskaan ei ole liian vanha oppimaan jotain uutta. Kysyin äidiltä joko olet ladannut sen kännykän, niin hän vastasi, että "uoamulla ihan ensimmäiseksi".

Lähden kohta katsomaan TV2-Ajankohtaista kakkosta, kun siellä yhtenä aineeha on "itkua oikeussalissa" - onko oikeus sama kaikille.  Tässäpä kaikki tänään, heippa.