Pitihän se käydä katsastamassa, että mikä on meininki! Aluksi meni vähän epävarmoissa tunnelmissa, kun etsin aukkoa josta ajeteen talon alla olevaan parkkihalliin. Luukku löytyi ja Invapaikat myös. Hissillä ylös - eikun kiertämään aivan mahdottoman suurta hallia. Meni vähän siksakiksi, kun ei tiennyt missä mikäkin tavararyhmä sijaitsee. Löysin suurin piirtein mitä olin vailla sekä tapasin muutaman tutunkin siellä seikkailemassa.

Poislähtiessa tuli sitten ongelmia, kun ei ollut paikkaa mihin sujuvasti ostoskärryn palauttaa. Kuitenkin ruokamyymälään on kaksi sisäänkäyntiä ja kuvitellaan, että ihmiset viitsii kävellä hehtaarihallia ihan huvikseen toiseen reunaan asti. Jos olisi kärryssä ollut rahapantti, mutta kun mulla oli siinä avaimet, niin pakko oli lampsia toiseen päähän. Raahatanen ostoskärryä sekä vetokärryä ja pitää vielä kyynärsauvaakin jossain. Palautetta kävin antamassa heti, kun ainakin liikuntaesteisten kulku hankaloituu tosi paljon järjestelystä. Eipä silti näytti siinä ihan tavalliset ihmisetkin ihmetellä, että sisäänkäynnissä ei ollut kärryjä ainoastaan niitä kannettavia koreja. 

Paikka on juuri avattu, niin toivon mukaan palaute otetaan asiallisesti vastaan sekä myös jotain tehdään sen puolesta? Jäi mietityttämään, että mistä ihmeestä riittää ihmisiä kaikkiin tavarataloihin joita Itäkeskuksen tuntumassa on? Kilpailu on tietenkin hyväksi, että hinnat laskee....