Päivä lähti vauhdikkaasti käyntiin nimittäin olin jo ennen yhdeksää menossa kohti Malmin uimahallia, kun muistin että sehän ei ole heinäkuussa kiinni. Aikaa on vierähtänyt milloin olen siellä viimeksi käynyt joten kaikki oli muuttunut parkkipaikalle ei päässyt kuin portin kautta olivat siihen keksineet maksullisen pysäköinnin. Ajelin pari kertaa ohi lukeakseni, että miten sinne oikein ajetaan? Mitä se maksaa? Melkein ajattelin, että josko sittenkin lähtisin Kumpulan maauimalaan? Uskaltauduin ajamaan puomin eteen ja yhdestä nappulasta painamalla tuli kortti ja sitten portti aukesi! Hyvä tähän asti, löysin invapaikan olivat siellä missä ennenkin! Viitoitus näytti, että parkkipaikka maksetaan uimahallin kassalla. Päästyäni sinne päivittelin, että jopa olette keksineet kun uimahallin parkkiskin maksaa? Tiedustelin kumminkin, että eikö "pysäköintiluvalla" (sellainen läpyskä jonka saa poliisilaitokselta, kun on liikuntaesteinen) saa ilmaiseksi? Vaihtoivat toisen kortin joka ei maksanut pois lähtiessa työntäisin sen "vekottimeen" portin pieleen ja seesam ja portit aukeaa, hyvä!

Halliin meno oli myös automatisoitu ovi aukkoon pantu sellaiset "helvetin härvelit" piti muoviläpyskä laittaa vehkeen päälle ja sitten portti suostui päästämään sisään. Reppu ja kyynärsauva meinasi jäädä väliin, siis vammaisille vähän hankala. Kattelin, että miten pyörätuolin käyttäjä siitä menee, mutta taitaa siinä olla sellainen toisenlainen portti myös joka vaatii ihmisen aukaisemaan? Olin kuitenkin jo sisällä pukuhuonetiloissa jotka olivat myös muuttuneet, nimittäin se muoviläpyskä laitettiin sitten kaapin oven lukkoon ja avain pois, kun tavarat oli sisällä ja eikun menoksi uimaan.

Allas oli ennellaan siitä mitä muistan entisestä, joten kilometri taittui alle 40 minuutin. Olin kotimatkalla jo kymmenen maissa ja suuntana kauppakeskus Columbus sillä mansikkahillo oli vielä keittämättä. Sain hillomarjat halvalla 10 euroa laatikko ja hyvää tuli ovat jo kylmässä jääkaapissa ja maistettukin on.

Päivä meni vauhdilla hyvä, että ruokaa ehti tehdä (keittää 5 oikein pientä uutta perunaa) jälkkäriksi tein mansikkakiisseliä joka sekin onnistui oikein hyvin.

Sovitteluhommia myös, joten cityelämä on alkanut. Huomiseen, heippa!