Olen pitkään suunnitellut, että kotiin pitäisi saada toimivampi sohkavakusto. Tänään ei ollut muuta suunnitelmissa joten auton nokka kohti Lanternaa päivällä hiljaiseen aikaan. Suunnittelin, että nyt en pidä kiirettä katselen ihan rauhassa mistä löytyisi sellainen sohva jossa olisi hyvä istua, pääsisi hyvin ylös ja olisi vielä kaunis eikä olisi hirmu kallis? Vaatimuksia oli kovasti - melkein kaikki oli niitä isoja löhösohvia joista meikäläinen ei ylös pääse pitäisi olla vähintään jonkin sortin hiioppi jolla asiaa auttaisi.

Toisesta kaupasta tärppäsi löytyi malli johon sai valita itse kankaan, hyvä istua, jalkoihin sai korotusta (kun kädet oli pois pelistä alkoi arvostamaan sellaista istuinta josta pääsisi ylös ilman, että olisi aina puolentunnin ähinä) väriksi valitsin yllätys, yllätys turkoosin lähellä entistä väritystä. Pidän yksinkertaisista linjoista, mutta värit saa hehkua. Hintaakin saatiin ruuvattua vähän alemmaksi joten kaupat tuli. Settiin kuuluu kolmen istuttava sohva ja kaksi nojatuolia. Myyjä lupasti, että uudet olisi kotona ennenkuin on ne "kiitos kekkerit" kaikille jotka auttoivat minua haaksirikon aikana.

Nyt on sitten turkoosinvihreät nahkasohvat kotia vaille, lähtee muuten halvalla jos jotain kiinnostaa. Toki liike vie ne viime kädessä pois, mutta jos joku keksisi niille oikeata käyttöä, niin aina parempi. Tarvittaessa kerron kiinnostuneille tarkemmin voit vaikka lähettää mulle meilin leena.e.saari (at) gmail.com vastailen kysymyksiin. Ainoa ehto on, että itse pitää hakea pois.