Sain aamukahvit juotua ja Hesarin luettua, niin sydänystävä soitteli kuulumisia. Puhelun jälkeen aloin tehdä lähtöä lenkille. Muistin kuitenkin tilata "salarakkaalle" synttärilahjan nimittäin aivan pian hän täyttää kolme vuotta. Lahja liittyy Nalle Puh:iin ja puolenhehtaarin metsään.

Pääsin sinne lenkille oli mahtava ilma poskia kihelmöi vieläkin. Tapasin Hanna-Kaisan Kahvila Ullaksen kohdalla vaihdoimme muutaman sanan hän oli perheen kanssa ulkoilemassa. Minä jatkoin matkaa kiersin sellaisen reilun tunnin lenkin pitkin rantaa. Jäällä näytti olevan tosi paljon ulkoilijoita kävellen ja hiihtäen. Tulin takaisin Leikosaarentietä, niin vastaan tuli ainakin viisi paloautoa, ambulanssi, poliisiauto aivan selvästi oli tapahtunut jotakin, mutta minä kun olen lyhyenläntä, niin en nähnyt mitään enkä mennyt lähemmäs kurkkimaan. Ambulanssi lähti pois eikä ollut pillit päällä ja osa tikasautoista myös toivottavasti ei kuitenkaan aivan kamala juttu. No, jos on isompi niin on se huomenna lehdessä. Yle:n auto siinä pyörähti vai olisiko sattunut paikalle aivan vahingossa? Tiedä häntä? Minä siitä sitten kävelin kotiin laitoin pesukoneen pyörimään nimittäin mustat sukat ja pusero tarvii pestä, niitä tarvii huomenna käräjillä.

Tänään tuolla liito-oravan pöntössä oli asukas näin sen ensimmäisen kerran. Täytyy varmaan tänään syödäkin jotain joten lähden katsomaan mitä kaapista löytyy. Heippa.