Ilta meni tosi nopeasti, isi toi yökyläilijän illalla. Hänellä oli mukana kaksi laukullista tavaroita mukana. Melkein heti isin lähdettyä mentiin naapuriin katsomaan kissoja. Yövierasta vähän pelotti, kun Tofu-kissa olisi halunnut tulla haistelemaan läheltä. Pepe-kissa  tyytyi katsomaan kauempaa. Vähän aikaa oltiin olkkarissa, mutta yövieraani istui tiukasti sylissä ja puristi sormiani, hetken kuluttua kuiskasi, että "eikö me kohta lähdetä?"

301567.jpg

Tofu-kissa

301568.jpg

Pepe-kissa

Lähdettiin jatkamaan leikkejä minun asuntoon aika kului nopeasti joten teimme iltapalaa ja käytiin hammaspesulla ja viimeiseksi "Katti Matikainen" -xylitolikarkki ja sänkyyn. Yö lukemiseksi oli sattunut vähän vaikea selkoisempi kirja joten tyydyimme katselmaan kuvia, kun kaikki kotoa tuodut lelut oli tulleet sänkyyn nukkumaan, niin viimeinen kysymys oli, että "onko täällä hattivatteja?" vastasin, että ei ole. Uni voitti vihdoin ja sitä kesti aivan aamuun asti, ei tarvinnut soitella kotiin hakemaan keskellä yötä.

Aamutoimet tehtiin ja syötiin aamiainen taisi olla muutama karkki aamiaiseksi, mutta toivottavasti ei kukaan kerro kotona! Ehdittiin piirtää, leikkiä palikoilla, hoitaa sairasta possua, leikkiä Annikilla ja Kyllikillä ja katsoimme Nasun DVD:tä. Tuli tekstiviesti, että ovat tulossa hakemaan ja jatkavat tästä toiseen kylään. Salarakas oli kyllä vähän mustasukkainen, kun pikkusisko oli täällä yötä. Hän olisi halunnut jäädä samantien yksin. Lupasin tulla pian käymään ja olisi mukana jotain herkkuja - taisi harmittaa, kun pikkusisko oli nähnyt niitä kissoja. Ystäväni joka muutti naapuriin ei vielä asunut silloin, kun "salarakas" oli yökylässä.

Minua hiukan väsyttää, mutta ei mitenkään kamalasti taisin minä vähän torkkua, kun valvoin pikkuvieraan unta.

301515.jpg

Tontut kuvat Tuomaan käsityömessuilta jotka ovat vielä Eteläesplanadilla, kojusta jossa myytiin tuotenimellä Kerttu, Kankanpäästä!

Sivulinkistä: Salarakkaan taide - on lisätty uusia kuvia.