Ystävä kävi illalla ja hän taikoi minulle aivan loistavan illallisen uunilohta, salaattia sekä uuniperunoita. Jälkkäriksi oli sellaista ihanaa suussasulavaa jäätelöä jonka olin hankkinut aikaisemmin.

Yö vähän vaivalloinen, kun mieleistä asentoa ei meinannut löytyä? Kokeilin monta eri versiota särkylääkkeellä sekä ilman. Aamuyöstä tosin käsi rauhoittui ja ihan makoisat unet sain lopulta.

Herääminen tähän päivään tapahtui aivan hyvin tuntui, että energiaa olisi vaikka muille jakaa. Aluksi harrastin suihkussa käyntiä, siinä samalla sain suihkutettua kylppärin lattialta pölyt pois. Suihkunraikkaana vähän aikaa oleskeltuani ulkona oleva auringonpaiste innoitti lähtemään kävelylle autotallia kohden. Tarkoitus oli aluksi hakea hanskat jotka oli autossa, mutta en voinut välttää kiusausta ja kokeilla miten ajaminen sujuisi? Sujuihan se mitä nyt käännökset otin varovasti, kun ei ollut kahta kättä normaalisti käytössä. Ajelin Uutelaan ja parkkeerasin merenrantaan josta jatkoin matkaa kävellen ja kirpeä syystuuli puhalsi pitkin poskia - tuntui aivan ihanalle.

Kaikkineen reissu kesti vajaan tunnin, mutta oli upea tunne siitä, että liikkuminen onnistuu ihan hyvin. Vaikka kantamiset ovat vähän kortilla vielä, mutta ainahan sitä voi kurvailla jonkun ruokapaikan äärelle syömään, niin saa hyvää vaihtelua tähän kotinurkissa pyörimiseen.

Salarakkaat soitteli äskettäin ja pienin pikkusisko kysyi, että "onko Leena jo kunnossa?" Hän kertoi myös, että isosisko leikkii kummitusta! Täältä tulee monta virtuaalipusua ja halausta "salarakkaille" - ootte te niin ihania!