Tapahtumarikas päivä tänään. Aamulla palasin yökylästä sain olla "salarakkaiden seurana", että vanhemmat pääsivät juhlimaan. Oli mahdottoman hauskaa, vaikka nukkuminen jäi vähälle. "Joku" oli pannut herätyskellon soimaan aivan mahdottoman aikaisin joten ei auttanut muu kuin nousta leikkimään paloautolla. Aamiaisen jälkeen lähdin ajelmaan kotiin, kun fysioterapia oli jo aamupäivästä.

Veto oli vähän pois, mutta päivällä muutaman tunnin levättyäni lähdin elokuviin Toinen jalka haudassa - elokuvan ennakkonäytökseen Eila ystävän kanssa.  Elokuva nautinnon tarjosi matkatoimisto Tjäreborg. Olin kerrankin nopea, kun matkatoimisto josta olen varannut matkan lähetti viestin asiakkailleen elokuvatarjouksesta johon vastasin heti ja tärppäsi. Olen vieläkin elokuvan lumoissa se oli AIVAN MAHTAVA! Ensi-ilta huomenna joten menkää ihmeessä katsomaan.

Kotiin tullessa poikettiin Fazerille kahville. herkuteltiin Bebe-leivoksilla ja kahvilla. Oli oikein ylellinen olo. En sortunut kaikkiin herkkuhin joita siellä riitti  poydät notkuivat herkuista. Oli pääsiäismunia monenmoisia ja muita herkkuja.

Täytyy sanoa, että nyt nukuttaa oikein kunnolla - tässä iässä ottaa koville yövalvomiset. Huomiseen, heippa.