Lento Hanialta oli parikymmentäminuuttia myöhässä, mutta kun matka lentokentältä ei ole pitkä, niin olin nopeasti kotona vaatteet pyykkikoneessa ja vastailemassa sähköposteihin. Matka oli hyvin onnistunut ainoastaan ilma teki kepposet, nimittäin täällä kotona on paljon lämpöisempää kuin Kreetalla.

Kyllä matkustaminen aina kotiolot voittaa vaikka onkin ihana tulla kotiin. Tätä blogia oli kyllä ikävä, kun kännykällä kirjoittaminen on tosiaan vähän työlästä ei kuitenkaan mahdotonta. Laitan myöhemmin kuvia, mutta nyt on vähän kiire jo toiselle reissulle joten lyhyesti tällä kertaa palaan loppuviikolla takaisin.

Äiti voi olosuhteisiin nähden ihan hyvin mökkireissulla Multialle menen häntä tervehtimään huomenna. Salarakkaat soitteli myös ja kyllä on niitä leikkikavereita aivan hirmu ikävä, mutta loppuviikosta nähdään, silloin on tiedossa leikkipäivä! On mulla niille vähän tuliaisiakin toivottavasti mahtuu "yllätykset" päälle.

Nyt saunan lämpöön ja pesemään oliiviöljysuihkuaineella sekä ihon rasvaus myös oliiviöljypohjaiselle kosteusvoiteella, joten nautin vielä matkasta.

Heippa.