Eilen tuli yllättäen vapaapäivä koska käräjäistunto peruuntui. No aamulla sitten nukuin oikein pitkään, kävin kaupassa Columbuksen S-marketissa tapasin siellä lautamieskaverini Tertun hänelle tosin tuli ikä täyteen, ettei voinut enää uudelle kaudelle asettua. Mutta on vielä Lautamiesyhdistyksen hallituksessa mukana. Hänen kanssaan puhuimme päivän politiikkaa ja mietimme, että on se kumma juttu kun SDP puheenjohtaksi ei nainen kelpaa meillä olisi siihen hommaan sopiva ehdokaskin nimittäin ystäväni Arja Alho. Tertun mielestä Arja pärjäsi parhaiten keskusteluissa keväällä kun ehdokkaat kiersivät eri tilaisuuksissa esittelemässä omia vahvuuksiaan. Kumpikin oli sitä mieltä, että Arja kyllä vielä menee . . . . . . on hän sen sortin sosialisti, ettei periksi anna.

Ajatuksena oli sitten myöhemmin päivällä tarkoitus mennä katsomaan Vammaisten yleisurheilun EM-kilpailuja, mutta rupesin touhuamaan jotakin muuta niin aika riensi ja katselin niitä sitten illalla TV-2:sta ovat saaneet mielestäni mukavasti tilaa tiedotusvälineissä ja lehdissä.

Tänä aamuna sitten sain itseni hereille aikaisin ja uintia 1000 metriä on jo takanapäin.Pölyt pois nurkista ja sitten lähden tutustumaan Vuosaaressa olevaan seniori-ihmisten palvelutaloon Ceciliaan, siellä asuu ystäväni Eila.

Viihtyisä ja paljon pitkiä käytäviä sisätiloissa, asunnot kuin parvella. Viihtyisä ruoka-, kahvila-, kuntosali sekä toimiva pesutupa yms. paljon yhteisiä tiloja joissa voi oleskella esimerkiksi siipien talvipuutarhat - olipa ihanat kukka istutukset. Asunnot toimivia tilavia yhden ihmisen tarpeisiin, mutta jos kaksi niin ehkä vähän ahdasta? Miinukseksi taisi tulla ainoastaan vuokra + pakollinen "valvonta" maksu joka oli jos oikein muistan n. 150 euroa tekivät vähän yli 40 neliön asunnosta 790 euroa yhteensä. Palvelut ovat lähellä Kauppakeskus Columbus, Vuotalo, Uimahalli ja metrolla pääsee tietysti vain sellaiset henkilöt jotka voivat julkisia käyttää.

Kiitos vain Eilalle kun esittelit talon. Toivon, että tulet käymään kun sillepäälle satut. Kotiin lähdin sitten oikein kovassa ukonilmassa. vettä tuli ja salamoi pääsin kotiin aika vähin vaurioin, minkä kesäsade kastaa niin se nopeasti myös kuivaa.

Minä viihdyn kyllä omassa asunnossa parhaiten. Laitostuisin palvelutalossa toivon, että ei tarttis mennä ikinä....

Voi kun huomenna paistais kun tiedossa ulkokirppari...?