Aamulla sänkyvehkeet ja matot parvekkeelle on nimittäin vierähtänyt vähän aikaa kun oikein kostealla lattioita pyyhin. Parketti on helppo puhdistaa jos elää siististi, niin kuin minä ettei juuri varsinaista likaa tule. Pölyt lähtee imurilla joka täytyisi kyllä uusia alkaa olla vähän huonokuntoinen, mutta onhan sillä jo ikää lähes 30 vuotta.  Täällä tuoksuu nyt tosi puhtaalle ja raikkaalle.

Hammaslääkäri muisti myös, että olisi aika mennä tarkastukseen joten aika on ensiviikolla toivottavasti ei tule montaa käyntiä, koska se tietää rahan menoa. Olen ilmoittautunut sovittelijoiden pikkujouluihin ja kaiken maailman kissanristiäisiin - tekisi mieli mennä Helsingin kaupunginteatteriin katsomaan Evitaa, mutta on niin sairaan kalliit liput joten sitä vielä harkitsen.

Illansuussa alkoi tekemään mieli lettuja joten niitä piti myös paistaa - yleensä sydänystävä niitä paistelee, mutta hän ei ole käynyt vähään aikaan, kun kaikenlaisia kiireitä hälläkin. Äidille soittelin myös hän oli tullut juuri lenkiltä ja hihitteli kaikenlaisia juttuja joita en nyt toista, olivat vähän erikoisia.

Huomenna onkin liputuspäivä, heippa.