Tältä se näyttää, kun päivitys tulee täältä jostakin!

Tänään on ollut ilman puolesta aivan ihana aurinkoinen ja lämmin sää. Olenkin ottanut aurinkoa täällä mökkeröllä ja iltapäivällä käytiin jälleen Tohtaan järvessä uimassa naapurin kanssa. Uimareissun jälkeen oli aivan ihana aurinkoinen hetki joten minä laitoin itseni oikein mukavasti korville soimaan Jyrki Anttilan laulamaa musiikkia ja kirja käteen ja suorastaan vähissä vaatteissa aurinkoa ottamaan. Tätä nautintoa tosin ei kestänyt kuin hetki, kun ladosta alkoi kuulumaan aivan mahdoton meteli eikä siellä ketään pitäisi olla. Otin turvakseni kyynärsauvan, siis kättä pitempää ja lähdin ääntä kohden. Ei onneksi ollut karhua, mutta tikka hakkasi nokallaan ladon päätyseinään taas uutta reikää. Ääni oli, kuin olisi vähintään ollut joku nikkarimies nikkaroimassa. Mokoma mölyntekijä ei tykännyt, kun menin häiritsemään hänen puuhiaan vaan alkoi lennellä puusta puuhun ja hakkasi ja äänteli tosin rumasti. Olin tainnut tietämättäni tulla hänen reviirilleen.

Kun edellisestä säikäyksestä olin selvinnyt, niin mökin sisällä näppylöin kännykkää, siis fb sivuja tutkin, niin syrjäsilmällä huomasin, että se eilinen sisilisko olikin tullut sisälle mun mökkiin. Onneksi huomasin, siis ettei ehtinyt mihinkään piiloutua olisi ollut meinaan yöllä ollut sydändin paikka, jos olisi alkanut rapistelemaan.

Ei tämän kummenpia, mutta tässä mietin että jos minä sen karhun täällä joskus nään, niin voi olla että mökkihalut loppuu siihen paikkaan! Huomiseksi onkin sitten taas autolla ajelua tiedossa, siis suuntana Sahrajärvi saa metsän elävät olla omissa oloissaan, kun en ole niitä täällä häiritsemässä, heippa kaikille!